Single op Valentijnsdag?

Single op Valentijnsdag?

Volgende week is het weer zo ver, 14 februari, zucht. Als je de winkels binnenloopt zie je alleen maar liefdeskaartjes, bloemen, knuffels, hartjes chocola, rood, rood en ja nog eens rood. En dan denk je bij jezelf: waarom heb ik nou weer niemand om Valentijnsdag mee te vieren? Hoezo ben ik alleen? Stop it right there miss. Gaan we nou zelfmedelijden hebben? Raap jezelf op en lees hieronder de feitjes en voordelen van single zijn.

Single en beroemd
Wist je dat volgens het CBS in 2050 er 3,7 miljoen singles zullen zijn in Nederland? In 2060 zal dit zelfs nog met 44% toenemen. Voor het geval je dacht dat je de enige single was op Valentijnsdag.

En weetje wie ook weer single is? De bloedmooie Silvie Meis. Dat zegt al genoeg, geen relatie hebben betekent ook dat je NIET in een slechte relatie zit. Ben je liever gelukkig single of ongelukkig in een relatie? Silvie is niet de enigste. Wat dacht je van Kloe Kardashian ( bekend van de TV serie ‘Keeping Up With The Kardashians’ ) zij ziet er veel gelukkiger uit en haar figuur is beter dan ooit te voren. Heidi Klum is model, moeder, zakenvrouw én single. Het moet geen toeval zijn dat de mooiste vrouwen geen man nodig hebben.

valentijnsdagsingle
Vrijheid, blijheid
Besef je wel hoeveel vrijheid je nu wel niet hebt? Je zou maar verplicht zijn om naar die saaie film te moeten gaan of te moeten brainstormen wat je nou weer je partner moet geven. Uit onderzoek blijkt dat liefde niet goedkoop is. Eén jaar daten kost tussen de 1000 en 2000 euro! Nu hoef je geen rekening te houden met iemand anders. Geniet vandaag dus nog maar van je vrijheid.

Je bent niet alleen
Perceptie is realiteit, met andere woorden, hoe jij de dingen nu ziet en hoe jij denkt, dat is voor jou de waarheid. Men is getraind om te focussen op wat we missen, maar eigenlijk heb je genoeg liefdevolle mensen om je heen om je tijd mee door te brengen. Stuur op Valentijnsdag je dierbaarste een lief berichtje of kaartje. Liefde is geven en nemen.

singlevalentijnsdag

Relax, take it easy
In plaats van kiezen voor zelfmedelijden, snoep- en vreetbuien of je ex bellen, kun je beter jezelf lekker verwennen. Dit jaar valt Valentijnsdag op een zaterdag, de perfecte dag om een weekendje weg te gaan met je vriendinnen of een dagje sauna met een massage te boeken. Na zo’n lange werk/studieweek heb je dat zeker verdient, toch? Trakteer jezelf ook gelijk op een nieuwe outfit of een mooie felle lippenstift, want jij mag er wezen.