Menu
Liefde / Single

5 Redenen waarom single zijn geweldig is!

Ik ben ervan overtuigt dat koppels die een langdurige relatie hebben, toch in geheim ongelukkig zijn. En ja, natuurlijk is het wel fijn om iemand te hebben waarmee je kan knuffelen, maar een relatie heeft toch echt zo zijn nadelen. Als je mij niet gelooft, lees dan hier de 5 redenen waarom single zijn zoveel beter is dan een relatie.

1. Tijd om aan jezelf te werken
Een relatie kost zoveel tijd, zucht! Als je single bent dan heb je alle tijd van de wereld om te werken aan jezelf. Het is de perfecte kans om nu eens eindelijk de tijd nemen om te sporten, een cursus te volgen waar je nooit de tijd voor had, een tweede baan nemen (meer geld!) of te beginnen met vrijwilligerswerk. Het ergste wat je kan doen als je net single bent, is om thuis te blijven zitten en medelijden met jezelf te hebben. Stop daarmee, ga je huis uit en begin met werken aan een betere jij. Want jij mag er wezen!

2. Doen wat je want, wanneer je wilt
Denk er maar eens over na. Je bent nu niet verplicht om iemand te laten weten waar je bent, wat je doet, met je wie je bent en ga zo maar door… Pff, wat een vrijheid zeg!

3. Meiden avondje uit zonder schuld gevoel
Voor een of andere reden krijgen vrouwen toch een schuld gevoel als een avondje uit gaan met vriendinnen. Je partner wordt toch wel jaloers of boos, ook al doe je niets verkeerds. Maar als je single bent hoef je je zeker niet druk om te maken. Hoe fijn is dat?

4. Niet meer arm
Dames, laten we eerlijk zijn, een relatie is gewoon duur. Uit eten, weekendjes weg, verjaardagen, Valentijnsdag en alle andere feestdagen, het is gewoon te veel! Als je single bent heb je dit allemaal gelukkig niet en kan je genieten van het geld dat je overhoudt om lekker te shoppen voor, jawel, jezelf!

5. Je kan in rust slapen
Oké, elke vrouw vindt het fijn om in bed lekker te knuffelen met haar partner. Maar ook al is dat knuffelen zo fijn, wat niet fijn is iemand die naast je ligt en constant snurkt, rare geluiden maakt en jou dus wakker houdt. Als je dit bekend in je oren klinkt, dan ben jij net als ik zo blij om single te zijn!