Menu
Vrije tijd

Top 3 TIPS voor een gezinsvakantie in Nederland

Er is momenteel veel onzekerheid of we op vakantie kunnen gaan naar het buitenland en naar welk land dat dan kan. Maar waarom zou u niet gewoon een lekkere vakantie in Nederland boeken? Officieel kan dit en is dit ook toegestaan. In ons land wordt het steeds mooier weer in de zomer en hoeft u de 35 graden in Spanje niet meer op te zoeken. Gezellig samen met het gezin op vakantie in eigen land en verblijf in een mooie accommodatie. Inspiratie nodig? Ik heb een TOP 3 gemaakt met TIPS voor een leuke gezinsvakantie dus bekijk ze snel hieronder!

  • TIP 1: Slapen in een Safaritent op de Sallandse Heuvelrug – Een TOP 3-daagse Familievakantie met het hele gezin
    Een super leuke belevenis voor het hele gezin. Glamping op de Sallandse Heuvelrug en een weekend genieten in uw eigen Safaritent. U verblijft 2 nachten en voor de avonden is er een pizzapakket en een heerlijk BBQ-pakket die u bij uw eigen safaritent kunt eten. Midgetgolfen en een spellenpakket is inbegrepen maar ook in de omgeving is er van alles te zien en te doen.
  • TIP 2: Week vakantie in een Safaritent op de Veluwe – Heerlijk genieten met het hele gezin
    Ga samen met de kids een week op vakantie en verblijf in een super gave safaritent! Slapen in een safaritent is echt een bijzondere beleving, dat is namelijk kamperen met een tintje luxe en een snufje comfort. Het gevoel van kamperen, gecombineerd met de luxe en het gemak van een bungalow, dat is het echte Glamping gevoel. De tent heeft zowel zitplekken binnen, als buiten op de veranda.
  • TIP 3: 3-daags gezinsuitje in de Weerribben met huifkartocht, kinderpakket en eten in eigen vakantiewoning
    Geniet volop met je gezin van een paar dagen weg in de mooie omgeving van de Weeribben-Wieden. Samen verblijft u op een ruim opgezet Villapark met een eigen ruime tuin en de geopende faciliteiten staan ook tot uw beschikking. De kinderen kunnen zorgeloos genieten in de speeltuin. Wij houden nauwlettend in de gaten wanneer de overige faciliteiten zoals het zwembad ook weer open mogen.

Boek ook nu uw vakantie met het gezin gewoon in ons eigen land en beleef een heleboel plezier!

Met vriendelijke groet,

Kayleigh Stark
Recreatief.nl

Recreatief.nl