Menu
Beauty / Wonen

Tot rust komen in eigen badkamer

Iedereen herkent het wel. Je hebt net een drukke dag gehad op het werk of de kinderen vroeger wat meer aandacht dan normaal. Hoe heerlijk is het dan dat je in eigen huis even lekker tot rust kan komen. De badkamer is hier ideaal voor. In dit artikel lees je enkele tips om hier maximaal van te genieten.

Warme stralen van een stortdouche

Een warme douche nemen is heerlijk. Het probleem bij een ‘normale’ douchekop is dat je er niet volledig onder kan staan. Installeer daarom een regendouche of stortdouche waardoor de waterstralen een groter oppervlakte raken. Hierdoor blijft je gehele lichaam op temperatuur en kan je pas echt genieten.

Ben je klaar met douchen dan kan de temperatuur plotseling omslaan. Kies daarom voor een ruime douchecabine. Deze houdt de warmte binnen waardoor je jezelf aangenaam kan afdrogen. Ben je droog dan stap je de douchecabine uit zonder dat je het koud krijgt. Hierdoor blijf je meer ontspannen en kan je nog heerlijk nagenieten.

Ruimte voor een ruim bad?

Heb je ruimte voor een bad overweeg dan een fijn ligbad. Bedenk wel goed hoe vaak je er gebruik van gaat maken. De praktijk wijst uit dat maar weinig mensen echt goed gebruik maken van een bad. Maar ben jij een type dat hier wekelijks gebruik van gaat maken dan is een badkuip echt een aanrader. Na een lange dag kan je lichaam behoorlijk uitgeput zijn. Je spieren branden en moeten echt even opladen. Een heerlijk warm bad met badzout is dan een aanrader. Dit is erg goed voor de spieren. Dit zorgt namelijk voor een beter bloedsomloop en ontgift je lichaam. Hierdoor voel je je als herboren.

Badkamermeubel met genoeg opslag ruimte

Niemand houdt van verzorgingsproducten die rondslingeren. Je gaat je er aan irriteren en dat gaat ten koste van jouw moment. Jouw moment om heerlijk te ontspannen. Ben dat voor en zorg voor ruimte om deze spullen in op te bergen. Kies voor een badkamermeubel met lades. Hoe meer lades hoe meer ruimte. Hoeveel jij er nodig hebt ligt geheel aan jezelf. Een hangend badkamermeubel is ideaal omdat het onderhouden super simpel is. Je kan heel makkelijk onder het badmeubel komen.