Menu
Trouwen

Trouwen op de Nummer 1 Trouwlocatie van 2014

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen! En wij gaan er alles aan doen om jullie belangrijkste dag onvergetelijk te maken! Wij hebben als officieel geregistreerde trouwlocatie immers alles in huis om er een onvergetelijke dag van te maken. Niet voor niets is Het Witte Huis bekroond met de Toptrouwlocatie Award 2012 & 2014!

Vervolgens de huwelijksvoltrekking die plaatsvindt in ‘The View’, een ruimte vol verse bloemen met het best denkbare uitzicht over het water. Na het aansnijden van de bruidstaart en een topdiner met al je naasten, staat een DJ in ‘The Bar’ klaar om de feestavond knallend in te luiden.

Wat zijn de mogelijkheden?
Een dag om nooit te vergeten, dat betekent uw huwelijk bij Het Witte Huis. Wij van Finley begrijpen dat als geen ander. Het is dan ook veel plannen, organiseren en beslissingen maken tot dat het zover is! Om jullie alvast een idee te geven wat de mogelijkheden zijn bij onze locatie, kunnen jullie op hier alle mogelijkheden vinden omtrent jullie “droomhuwelijk” bij de toptrouwlocatie van het jaar!

20130122212904_O_11407

Een culinaire ervaring
Om te laten zien wat Finley op culinair gebied in huis heeft, is er een proefdiner. Tijdens deze heerlijke avond zal onze chef laten zien wat wij jullie kunnen bieden. Onder het genot van onze heerlijke wijnen, ervaren jullie de diversiteit die wij kunnen serveren op jullie droomdag. Tevens is dit weer een mooi moment om de locatie te zien, en nieuwe ideeën op te doen.

Omgeving
Onder de rook van Amsterdam, in het prachtige Gooi treffen jullie Het Witte Huis aan. Een rietgedekte designvilla met buitenterras aan het water. De perfecte locatie om te trouwen!

20150724143950_O_11407

Klik hier voor meer informatie over Trouwen op de Nummer 1 Trouwlocatie van 2014

Met romantische groet,

Lynn Kraaijeveld
Wil je met me trouwen