Menu
Trouwen

Romantische trouwlocatie – Landgoed in Gelderland

Van huwelijksceremonie tot en met de huwelijksnacht. Vier uw mooiste dag op dit prachtige Landgoed in Gelderland. Jullie kunnen jullie complete bruiloft bij ons vieren, van trouwen tot overnachten, met al jullie vrienden en familie!

Officiele Trouwlocatie Landgoed Rhederoord is een officiële trouwlocatie in gemeente Rheden. In het Landhuis, in het Koetshuis maar ook op het terras en in ons prachtige park kan de huwelijksceremonie met ambtenaar van de burgerlijke stand plaatsvinden. Een bijzondere plek om een bijzondere dag te vieren! Ook na het officiële gedeelte heeft Landgoed Rhederoord alle ingrediënten in huis voor de perfecte trouwdag. Of u het nu groots aanpakt of de voorkeur geeft aan een klein gezelschap, Landgoed Rhederoord past altijd. Want hoe statig ons pand ook oogt, het is knus en intiem.

Zalen
De zalen met hun manshoge schouwen en prachtige lambrisering stralen geborgenheid uit. De romantische plekjes buiten én binnen bieden een prachtige achtergrond voor trouwfoto’s. Onze koks zorgen met passie voor het culinaire gedeelte. Na de feestelijke dag kunnen bruidspaar en gasten blijven overnachten. Onze Grand Deluxe kamer met balkon is dan natuurlijk voor het pasgetrouwde paar.

Diner

Overnachten
Het landgoed beschikt in totaal over 22 hotelkamers. Het landhuis herbergt 16 tweepersoonskamers, 1 eenpersoonskamer en het koetshuis beschikt over 5 tweepersoonskamers met elk een eigen karakter.

Lees hier meer over deze Romantische trouwlocatie – Landgoed in Gelderland

Met romantische groet,

Lynn Kraaijeveld
Wil je met me trouwen