Romantische trouwlocatie in Ellecom

Romantische trouwlocatie in Ellecom

Landgoed Avegoor is een bijzonder en uniek hotel dat het best kan worden getypeerd als een idyllisch rustpunt in de hectiek van alle dag. Prachtig gelegen op een historisch en koninklijk landgoed, geniet Avegoor een grote bekendheid als topaccommodatie voor het houden van een bijzondere bruiloft. Onze klassieke gastvrijheid en service in combinatie met de geavanceerde faciliteiten, maken ons hotel tot de beste keus voor het organiseren van uw perfecte trouwdag

Jullie perfecte bruiloft
Ons hele team trekt werkelijk alle registers open om de bruidsparen en hun gasten een onvergetelijke dag te bezorgen. Daarbij nemen we het bruidspaar op verzoek een groot deel van de organisatie uit handen: van de officiële ceremonie rondom het jawoord en de fotoreportage tot en met de stijlvolle receptie, het culinair hoogstaande diner en het spetterende dansfeest ter afsluiting. Desgewenst tekenen we ook voor de muzikale omlijsting en culinaire invulling.

Overnachten
Na afloop van het feest kan het bruidspaar de feestelijke dag stijlvol afsluiten in een van onze suites. Daar staat een gekoelde fles champagne klaar om in alle rust na te genieten van alle feestelijkheden. Ook de huwelijksgasten kunnen vanzelfsprekend bij ons blijven overnachten.

Bekijk hier deze Romantische trouwlocatie in Ellecom

Met romantische groet,

Lynn Kraaijeveld
Wil je met me trouwen