Dit willen mannen van vrouwen

Dit willen mannen van vrouwen

Ze zeggen wel een dat echte mannen geen complimten hoeven te hebben over bijvoorbeeld hun looks. Maar niks is minder waar! Als vrouw durf ik het eigenlijk niet toe te geven, maar misschien weten wij soms niet wat een man nou daadwerlijke van een vrouw wil. Slecht? Nee, als mannen ons dit niet duidelijk zeggen is het niet zo gek dat wij niet precies weten wat zij willen. 

Daarom zijn wij eens op onderzoek gegaan naar wat een man nou eigenlijk wil van een vrouw. Wat denk jij, zou dit ook werken bij jouw man?

  • Laat zien waarom je op hem gevallen bent: Vooral als je al wat langer in een relatie zit, laat een vrouw dit wat minder vaak zien. Ben jij bijvoorbeeld helemaal verliefd geworden op zijn biceps? Geef hem hier dan af en toe eens een kneepje in!
  • Laat zien dat jij hem nodig hebt: Sta je op je tenen maar kan je net niet bij de bovenste plank? Kijk, in plaats van dat je een stoel pakt, eens met een zwoele blik naar je vent en laat hem zien dat jij hulp nodig hebt. (You need him, en laat dit nou goed zijn voor zijn ego!)
  • Een man wordt graag gewaardeerd: Ben je blij met iets dat je vent gedaan heeft, spreek dan eens vol lof over hem bij je vrienden/familie (natuurlijk wel zo dat hij het ook kan horen). Wedden dat hem dit goed doet.
  • Sociaal leven: Een vrouw met een rijk sociaal leven is aantrekkelijk én biedt hem zekerheid dat het hem in de toekomst niet zal ontbreken aan een sociaal leven.
  • Last but nog least: Mannen vinden goed verzorgde vrouwen Sexy!

Vergeet niet, mannen komen soms wat koel over, maar toch zijn ze op zoek naar liefde!