5 Ergste mode fouten die je kan maken

5 Ergste mode fouten die je kan maken

Er zijn een paar erge fouten die je absoluut niet mag maken op het gebied van mode. Misschien maak je ze nu wel nog steeds of deed je dat vroeger, hoe dan ook, je kan er om lachen! Hier is een top 5 lijst van de ergste mode fouten die je kan maken.

1. Te veel laten zien
Te veel laten zien van wat dan ook laat je niet sexy lijken! Daarnaast is het dus één van de grootste fouten die je kan maken. Het was misschien wel ‘oke’ in je tienerjaren, omdat je toen aandacht kreeg van jongens. Misschien positief, misschien ook niet. Maar het is uiteindelijk nooit de bedoeling dat je te veel (bloot) laat zien!

2. Lovehandles
We hebben allemaal waarschijnlijk een beetje (of een beetje veel) last van die verschrikkelijke lovehandles. Gelukkig vinden mannen het wel leuk. Maar wat absoluut fout is, is om een broek te dragen met een lage taille, waarbij jouw lovehandles heel duidelijk eruit komen. Daarnaast kan je beter een broek dragen dat high waisted is, waardoor je benen ook nog eens langer gaan lijken.

3. Te groot – te klein
Deze fout mag natuurlijk ook niet ontbreken: het dragen van kleding die gewoon niet goed past. Het is te groot of te klein, not done dus! Forceer niet om iets te dragen wat je gewoon niet (meer) past, het ziet er niet uit. Dat geldt het zelfde voor kleren die te groot zijn, waarin je duidelijk zwemt, gewoon niet doen. Draag de maat die je hebt en waardoor je er super goed uitziet!

4. Te veel bling
Het combineren van sieraden bij je outfit is erg leuk en het maakt je outfit meestal helemaal compleet. Dat is prima. Maar overdrijven met te veel sieraden is een hele grote mode fout. Tenzij je eruit wilt zien als een kerstboom tijdens Kerst, maar ik neem aan dat dat ook nooit de bedoeling kan zijn, tja, je begrijpt wat ik bedoel.

5. Neppe tint
De zonnebank en zelfbruiners zijn een hele fijne uitvindingen, dacht ik zo.
We willen allemaal wel zo’n mooi kleurtje het hele jaar door. Maar er is een dunne lijn tussen ‘gebruiken’ en ‘misbruiken’ van de zonnebank of de zelfbruiner. Je weet vast wat ik bedoel, zo’n neppe oranje gloed wat je dan krijgt. Dat is gewoon niet cool!