Menu
Liefde / Relaties / Romantiek

5 Tips voor een romantisch avondje thuis

Is het tijd om samen een romantisch avondje door te brengen maar is er geen budget voor een restaurant? Je hoeft helemaal de deur niet uit te gaan om het samen fijn te hebben. Met deze 5 tips heb jij zo een romantisch avondje thuis georganiseerd.

1.Een avondje visueel entertainment
Het kan af en toe ongelooflijk fijn zijn om samen wat te doen, zonder al te veel te praten. Gewoon lekker op de bank met een goede block buster. Je hoeft er ook helemaal niet zoveel voor uit de kast te halen. Maak gebruik van wat je hebt. Door gebruik te maken van internet en tv vind je gegarandeerd iets met entertainment waarde. Kruip samen onder een dekentje op de bank en geniet van de film van de avond. Of misschien iets meer speciaals? Houd een Lord of the Rings of Harry Potter marathon, of een thema-avond met alleen maar films van een specifiek genre. Of wat dacht je van het terugkijken van de eerste afleveringen van die serie die jullie altijd samen keken?

2.Lekker samen tafelen
Wil je toch iets actiever bezig zijn dan ga je gewoon lekker samen tafelen. Kook al jullie favoriete gerechten of doe eens wat anders. Maak samen tapas of rol je eigen sushi. Je kan het ook nog eens combineren met wat visueel entertainment. De nieuwste Die Hard film is natuurlijk prima te combineren met American burgers en frietjes. Gezellig de kaarsjes en de open haard aan en het wordt ook nog eens romantisch.

3.Een verwen avondje
Jullie verdienen allebei wel eens wat extra aandacht en liefde. Plan een fijn verwen avondje voor jullie samen. Een gezichtsmasker, een voeten bad en een lekker muziekje op de achtergrond maken het een ware pampersessie. Je kan natuurlijk ook de stoute schoenen aantrekken en een (intieme) massage aan de planning toevoegen. Leuk voor beide partijen.

4.Geniet van het buitenleven
Is het weer wat beter? Blijf dan eens lekker buiten in achter- of voortuin. Leg een picknickkleedje neer en eet je avondeten lekker bij de ondergaande zon. Kaarsjes aan, een fijn muziekje op de achtergrond en samen genieten van het heerlijke buiten zijn. Kun je ’s nachts romantisch samen sterren tellen.

5.Doe eens gek
Ook het spelen van (intieme) spelletjes kan enorm romantisch zijn. Lekker samen lachen, gieren en brullen onder het genot van een kaasje en worstje. Haal een lekkere fles wijn in huis en genieten maar!