Waarom seks beter is wanneer je getrouwd bent

Waarom seks beter is wanneer je getrouwd bent

Getrouwde vrouwen hebben een beter seksleven. Wellicht zullen je single vriendinnen het daar niet mee eens zijn of niet die discussie met je aan willen gaan, maar het is eenmaal zo! Het wordt absoluut niet saai met jarenlang de zelfde partner. Je hebt meer plezier en de seks is beter dan ooit. In dit artikel deel ik met jullie 10 redenen waarom seks beter is wanneer je getrouwd bent.

1. Je kan het krijgen wanneer je maar wilt. Wanneer je getrouwd bent, is seks altijd toegankelijk, net een snackbar dat 24/7 open is. Erg handig dus, vooral wanneer je gedronken hebt en je het wel nodig hebt.

2. Een quicky in de ochtend. Wanneer hij heeft gedoucht, trek je hem nog even het bed in. Net wat jij nodig hebt om zelf het bed straks uit te kunnen en te douchen. Jullie dag begint gelijk al lekker!

3. Geen zorgen over Soa’s. Jullie zijn getrouwd en jullie kunnen elkaar helemaal vertrouwen. ( Laten we er niet van uit gaan dat één van jullie vreemd gaat. )

4. Je hoeft je seksleven niet te analyseren met je vriendinnen. Omdat het gewoon geweldig is. Eén van de redenen dat je met hem bent getrouwd natuurlijk.

5. Hij weet precies wat hij moet doen. Je hoeft hem niet te vertellen wat je lekker vindt en hij jou ook niet. Je kan gewoon achterover gaan liggen en relaxen, zonder hem instructies te moeten geven.

6. Je hoeft niet te faken. Geen schaamte, gewoon eerlijkheid. Als het niet vandaag niet lukt, dan is morgen weer een dag. Jullie kunnen eerlijk met elkaar communiceren.

7. Geen zorgen over het scheren. Zucht, dit is een groot, heel groot pluspunt. Je hoeft je geen zorgen te maken scheren of waxen de hele tijd van je je-weet-wel. Je bent met hem getrouwd, omdat hij niet eens van die mannen is die van je verwacht om elke dag haarloos te zijn. Hij houdt van je en legt geen druk op je.

8. Geen zin? Geen probleem. Wanneer je simpelweg even geen zin hebt in seks, is het niet gelijk een drama. Je kan het gewoon eerlijk tegen hem zeggen en hij respecteert dat. Het is volkomen normaal!

9. Nadat jullie 50 jaar zijn getrouwd, gaan jullie meer seks hebben. Uit onderzoek blijkt dat koppels die 50 jaar zijn getrouwd, daarna meer zin gaan hebben, waardoor het seksleven nog beter wordt.

10. Alleen één blik is al genoeg. Zin in een vrijpartij? Je hoeft maar ‘die ene blik’ te geven en hij weet al genoeg. En omdat hij jouw man is en de beste van de wereld, zal hij al je wensen vervullen.