Menu
Mode

Ben jij een echte horlogeliefhebber?

Bij Watch! vind je populaire merken zoals Michael Kors, Kyboe!, Ice-WatchGc, Armani, TW Steel en Fossil, zowel voor mannen als vrouwen. Elke jaar zijn er nieuwe kansen, nieuwe rondes en dus ook nieuwe trends. Het jaar 2014 staat in het teken van keramische horloges. Ook de kleur rosé goud zal het nog steeds goed blijven doen in 2014.

Michael kors
Michael Kors is verkrijgbaar in de kleuren staal, rosé en geelgoud. De horloges zijn goed te combineren met hippe armbandjes van Karma Shamballa en TOV Essentials. Houd jij meer van luxe, dan is Gc iets voor jou! Gc heeft een aantal modellen die verkrijgbaar zijn in keramiek, zowel voor mannen als vrouwen.

Stoere modelen van kyboe!
Ook hebben wij stoere modellen liggen van het merk Kyboe!. Deze zijn verkrijgbaar in vrolijke kleuren zoals groen, oranje, paars, rood en blauw. Zijn horloges vaak te groot om jouw pols? Wees niet getreurd, ook Kyboe! heeft hier aan gedacht en een lijn uitgebracht, genaamd Kyboe! Mini. Ben jij die persoon die verslaafd is aan horloges of ken jij iemand die je blij kan maken met een horloge, dan is het de moeite waard om een kijkje te nemen op onze website.