We love you Michael…

We love you Michael…

Michael Kors is helemaal hip. En dat is niet voor niets, want deze man weet wat een vrouw mooi vindt. Hij maakt exclusieve mode betaalbaar. Zo kun jij bij Omoda gaan shoppen voor een paar elegante pumps en dan ook nog geld overhouden voor een bijpassende tas. Wat wil je nog meer?

Stijlvolle pumps van Michael Kors zijn er genoeg bij Omoda. Maar soms wil je gewoon comfortabele schoenen aan. Laat Omoda nu ook een ruime collectie sneakers en andere gemakkelijke schoenen van Michael Kors hebben! Zijn ballerina’s en mocassins kun je aantrekken als je er nog enigszins representatief uit wilt zien. Is het tijd voor een casual look en nog mooi weer ook, dan kun jij je laten zien op zijn trendy slippers of sandalen.

En dan die tassen: alleen maar stijl en luxe. Gelukkig heeft Michael Kors eraan gedacht de tassen te voorzien van extra vakken aan de binnenzijde. Je vrienden zullen jou er niet op betrappen dat je uren in je tas aan het rommelen bent om je spullen te vinden. Als je deze stijlvolle en praktische tas aan je vriendinnen showt en je laat hun je nieuwe schoenen zien, dan zullen ze zeker zeggen: we love you, Michael!

Lekker gelezen? Misschien vind je onderstaande berichten ook interessant: