Menu
Relaties

3 tips om een serieuze relatie te vinden

Wat kan daten soms een gedoe zijn! Terwijl je omringd wordt door allemaal koppeltjes, open jij dapper jouw datingapp om nog maar wat te swipen. Links – links – rechts … Wil jij een vaste relatie maar heb je geen zin om na drie maanden daten te ontdekken dat hij nóg met twee meiden aan het daten is? Vind je het verschrikkelijk om na een aantal afspraakjes te horen te krijgen dat hij het helemaal niet serieus nam? Dan geven we je graag wat tips om een duurzame vaste relatie te vinden!

  1. Speel open kaart

We weten het – doodeerlijk zijn is eng. Zéker op een eerste date. Gaat de date goed? Dan kun je aangeven dat je op een punt in je leven bent gekomen dat je op zoek bent naar iets serieus. Misschien jaag je daar wel sommige mannen mee weg, maar dan kun je dat zien als de grote schoonmaak. Beter dat je na de eerste date al direct weet dat hij niet klaar is voor iets serieus, dan na de tiende! Een man die klaar is voor een vaste relatie vindt het vast verfrissend hoe eerlijk je bent en durft zo misschien ook zijn toekomstdromen met je te delen.

  1. Vertrouw professionals

Val je steeds op foute mannen of vind je het lastig om mannen met dezelfde interesses en waarden te ontmoeten? Dan is het misschien wel tijd om je eens te laten matchen door een expert van een relatiebemiddelingsbureau. Dit is heus niet alleen voor oudere generaties! Een relatiebemiddelingsbureau zoals Mens & Relatie matcht ook jongere koppels én vindt voor meer dan 75 procent van de mensen een langdurige relatie binnen het jaar. Het is het proberen waard om even op die “vrouw zoekt man”- pagina te klikken, wie weet vinden ze jouw prince charming!

  1. Ga ‘netwerken’

Een goed netwerk hebben is niet alleen handig in het bedrijfsleven, maar ook in het datingleven. Net zoals je de baan van je leven kunt vinden omdat een vriend(in) toevallig die vacature had gezien, kun je ook een relatie vinden door het netwerk van jouw netwerk. Kijk zeker eens rond op feestjes en als dat niets uithaalt, dan kun je ook voor de grotere middelen kiezen. Vraag je vrienden en familie of zij een leuke, single man kennen die bij jou zou passen. Het zou je verbazen hoe goed ze jouw smaak soms kennen! Wie weet dacht iemand al langer dat zijn of haar collega perfect bij jou zou kunnen passen!

Veel succes met het daten!