Menu
Familie

Dit zijn de leukste schoencadeautjes

Feestmaand
Nog even en we kunnen weer gaan genieten van de feestmaand van het jaar. Heerlijk is dat altijd weer, die decembermaand. Buiten is het koud en donker en binnen maken we het met elkaar knus en gezellig. Al die feestjes vragen natuurlijk wel de nodige voorbereidingen. Zeker wanneer het gaat om alle cadeautjes rond 5 december. Het is handig om alvast een poosje van te voren te bedenken waar je je geliefden blij mee kunt maken. Kijk je op de website van Lobbes, dan heb je keus genoeg voor iedereen.

Sinterklaascadeau
Veel mensen vieren sinterklaas door middel van het trekken van lootjes. Iedere keer is het dan weer spannend wie je deze keer zult trekken. Of je nu een volwassene, een tiener of een kind hebt, bij Lobbes vind je voor elk wat wils. Denk voor een mannelijke persoon bijvoorbeeld aan een mooie vulpen. Er zijn er verschillende te vinden in diverse prijsklassen. Of misschien kun je iemand verrassen met een mooi boek over een hobby of iets dergelijks. Ook wanneer het gaat om een sinterklaascadeau voor een vrouw is er keus in overvloed. Vrijwel iedere dame maak je trouwens ook blij met een leuk fotolijstje of een mooi nieuw dienblad.

Schoencadeautjes
Ook voor de allerleukste schoencadeautjes slaag je vast en zeker bij Lobbes. Ben je op zoek naar een cadeautje voor een stoere kleuter, kijk dan eens rond bij het assortiment van werkbanken. Ongetwijfeld is zo’n boy daar helemaal happy mee. Een aanrader is ook om eens te zoeken tussen de verkleedkleren. Vaak kunnen kinderen daar heerlijk rollenspelen mee bedenken. Denk daarnaast eens aan een leuke puzzel of een stuk speelgoed van hout. Meestal zeer educatief en bovendien ook nog duurzaam. Een doosje LEGO of Playmobil doet het tenslotte ook altijd goed als schoencadeautje.