Menu
Familie

De nieuwste trends in jassen voor baby’s

Ben je in verwachting en verwacht je binnenkort een baby? Heb je alles al helemaal compleet? Kinderkamer, ledikantje, drinkflessen, babykleertjes? Het is altijd goed om hier tijdig mee aan de slag te gaan, zodat je zeker de laatste maand geen zorgen meer hebt over zaken die nog gekocht moeten worden. Je weet immers nooit of de kleine misschien besluit eerder te komen en dan moet je geen stress hebben van zaken die nog niet geregeld zijn.

Wanneer jouw baby de komende tijd geboren gaat worden dan betekent dit ook dat hij of zij nog erg klein is wanneer de herfst en ook de winter weer aanbreekt. Bescherming voor de baby is belangrijk.

Koop daarom ook een goede jas voor uw baby. In de winter moet je er vooral op letten dat uw baby het niet koud krijgt in de zomer moet de Baby jas goed tegen de regen kunnen. Voor veel ouders zijn jassen en schoenen heel belangrijk, ze moeten van goede kwaliteit zijn maar moeten daarnaast ook helemaal hip en trendy zijn. Een jasje is toch het eerste wat ze zien als je ergens binnen komt met je kleine knul of de kleine meid.

Wat zijn de trends op het gebied van baby jassen? Het fijne is dat eigenlijk alles kan dit najaar. De kleuren okergeel en rood zijn heel populair, maar natuurlijk ook nog steeds de roze en blauw. Voor de jongens zijn het vooral de wat stoerdere jassen en voor de meisjes zijn het vaak jasjes met een leuke print. Wat dacht je van een roze jasje met flamingo’s. Te schattig voor je lieve meisje!

Dus leef je uit en shop jouw baby-outfit bij elkaar.