Menu
Lifestyle / Mode

De leukste coltruien om de winter mee door te komen

We hebben nog een aantal koude weken te gaan voordat de lente begint. Een nieuwe trui is daarom geen overbodige toevoeging aan je garderobe. Vandaag laten we je zes verschillende coltruien van DefShop zien die zowel comfortabel als stijlvol zijn. Hier kom je de laatste winterdagen nog wel mee door!

  1. Onmisbare zwarte basic – New Look

Een simpele zwarte coltrui mag absoluut niet ontbreken in jouw kledingkast. Het is een handige basic die je op allerlei manieren kunt combineren. Het staat bijvoorbeeld heel leuk op een broek met print of onder een geruite blazer. Deze zwarte top staat zelfs goed onder een zomerse overgooier! Je hoeft alleen nog maar een zwarte panty onder de jurk te dragen en je outfit is helemaal winterproof.

  1. Strakke gestreepte coltrui – New Look

Heb je al genoeg effen items in de kast hangen? Dan is deze strakke gestreepte coltrui vast nog een goede toevoeging. De print zorgt voor een speelse en modieuze touch. Hiermee kun je een eenvoudige skinny jeans of een zwart rokje helemaal opfleuren. Laat de horizontale strepen je niet meteen afschrikken, maar probeer het gewoon eens uit. Wie weet staat het je heel mooi!

  1. Blauwgroene gebreide coltrui – Urban Classics

Deze gebreide coltrui heeft een nonchalante uitstraling. De blauwgroene kleur is alles behalve standaard. Het is een prachtige tint voor de koude maanden! Je kunt het prima combineren met een blauwe of grijze jeans. Als je deze kleurencombinatie toch iets te spannend vindt, dan kun je ook kiezen voor een zwarte pantalon of chino.

  1. Vrouwelijke roze coltrui – Jacqueline de Yong

Een oudroze trui heeft een vrouwelijke uitstraling. Met deze zachte kleur kun je je alvast voorbereiden op de heerlijke lente. Pasteltinten staan heel goed op een lichtblauwe broek, maar ook op een zwarte jeans.

  1. Grof gebreide trui – Urban Classics

Grof gebreide truien zijn erg populair dit seizoen. De truien zijn niet alleen heel stoer, maar ook nog eens ontzettend comfortabel. Je kunt helemaal wegkruipen in de grote col en lange mouwen. Style tip: Draag een dikke trui met een strakke broek om je figuur niet helemaal te verstoppen.

  1. Kleurrijke coltrui – Only

Deze kleurrijke regenboog trui tovert meteen een lach op je gezicht. De kleurencombinaties zijn gewaagd, maar nog steeds stijlvol. Probeer de rest van je outfit vrij simpel te houden zodat de coltrui goed tot zijn recht komt. Denk aan een zwarte broek en donkere enkellaarsjes.