Een hip en stoer geboortekaartje

Een hip en stoer geboortekaartje

Bij de geboorte van jouw baby komt heel wat kijken. Niet alleen ben je al maanden van tevoren bezig om van alles te kopen, maar ook het inrichten van de babykamer en het veilig maken van het huis kost behoorlijk wat tijd. Wat absoluut niet vergeten mag worden, is dat de komst van de baby natuurlijk aan iedereen vermeld moet worden. Eindelijk is jouw kleine wonder er, en er is een goeie manier om dat aan iedereen te laten weten, en dat is het ontwerpen van een geboortekaartje voor jouw baby!

Zelf ontwerpen
Je hoeft misschien niet lang na te denken over wat er allemaal op het kaartje moet staan. Hierbij kun je sowieso denken aan de volledige naam maar natuurlijk ook de geboortedatum. Om het nog wat uitgebreider te maken kun je ook de geboortetijd en plaats nog toevoegen. Wat je op het kaartje wilt hebben, kun je dus zelf bepalen. Verder zijn er bij Hallmark nog talloze ontwerpen te vinden. Hierbij kun je denken aan schattig, stoer, Disneykaartjes en nog veel meer stijlen. Wat ook zeker niet onbelangrijk is, is dat het wel allemaal betaalbaar moet blijven. Een kaartje als deze wil je natuurlijk delen met veel mensen, en met hoge kosten wil je dan niet komen te zitten. Geen probleem bij Hallmark.

Het toevoegen van een foto maakt jouw kaartje overigens helemaal af. Zo kan iedereen meteen zien hoe jouw prachtige baby eruit ziet. Verder kun je eigenlijk alles toevoegen wat je wilt. Dat kan iets heel persoonlijks zijn maar je kunt ook leuke plaatjes toevoegen omdat je het er simpelweg leuk uit vindt zien. Dat je kritisch bent op je kaartje, is in ieder geval logisch. In dat geval kun je kiezen voor een proefkaart. Je bestelt de kaart die je wilt hebben en ontvangt deze vervolgens. Op deze manier verstuur je geen kaart waarvan je niet 100% zeker weet dat hij er goed uitziet.