Menu
Familie

Een geboortekaartje voor een tweeling of meer

Word jij binnenkort de trotse ouder van een tweeling of zelfs een meerling? Twee, drie, vier of nog meer lieve baby’s waar je iedereen van op de hoogte wilt brengen door middel van een mooi geboortekaartje. Bij de geboorte van een meerling hoort toch wel een dubbel zo groot feest, dubbel zoveel beschuiten met muisjes en een dubbel zo mooi meerling geboortekaartje.

Tweelingen en meerlingen
De kans dat je zwanger bent van een tweeling of meerling is de laatste jaren enorm gegroeid. Tegenwoordig is de kans op een meerling 1 op de 60, terwijl die kans jaren geleden nog maar 1 op de 80 was. Deze groei wordt toegeschreven aan het op steeds latere leeftijd zwanger worden van de vrouw. Naarmate je zwanger wordt op latere leeftijd neemt de kans op een meerling namelijk met drie keer toe.

Geboortekaartje meerling
De geboorte van een meerling is een enorm bijzonder moment waar, als vanzelfsprekend, een speciaal geboortekaartje bij hoort. Hallmark heeft een enorm aanbod aan geboortekaartjes en zorgt ervoor dat je alleen het beste van het beste krijgt. Een roze kaart met de namen van jullie prachtige dochters of de foto’s van jullie kleine wondertjes op de voorkant, er is van alles mogelijk. Stijlen als hip, vintage en stoer vind je terug bij Hallmark. Iedere kaart kun je daarnaast personaliseren, bijvoorbeeld door een mooie zin op de voorkant te plaatsen, het toevoegen van decoratie of het vullen van de binnenkant met een mooie tekst in jouw gekozen kleur en lettertype. Zo heb jij de geboortekaart waar je 100% tevreden mee bent en die gegarandeerd uniek is.

Bestellen van het geboortekaartje
Bij Hallmark kun je gemakkelijk en snel het uiteindelijke geboortekaartje bestellen. Ben je er toch nog niet zeker van? Bestel dan eerst een proefdruk. Aan de hand van deze proefdruk kun jij eventueel nog dingen veranderen, zodat jouw geboortekaartje helemaal perfect is. Zijn je kaartjes besteld? Hallmark kan ze makkelijk en snel voor je versturen, zodat jij optimaal kunt genieten van de kleintjes