Menu
Kids

Een uniek geboortekaartje voor je baby ontwerp je zelf!

Verheug jij je op de komst van je kindje? Ben je er al helemaal klaar voor? Is er al een babykamer, een baby-uitzet, speelgoed en een volle babykledingkast? 
Dan is het tijd om een mooi geboortekaartje uit te zoeken.

Het geboortekaartje is de eerste kennismaking van je familie en vrienden met je baby. Dus dat wil je natuurlijk graag in je eigen stijl doen. In een stijl die past bij je kindje en bij jezelf. Zodat iedereen meteen ziet wie er geboren is!

Hallmark.nl maakt het je zo makkelijk mogelijk om zelf je hippe en stoere geboortekaartjes samen te stellen en te ontwerpen. Je kunt uit verschillende categorieën kiezen; jongen, meisje, meerling, adoptie, foto, neutraal, Forever Friends en Disney.

Je kunt zelf een foto maken of laten maken en toevoegen. In eenvoudig zwart wit; naturel en stoer, of juist in romantische kleuren. Gewoon in je eigen stijl. 
Naast de tekst kan je ook nog extra decoraties uitzoeken en toevoegen. Je bepaalt zelf het formaat van de decoraties en de tekst.

De extra service van Hallmark.nl dat je eerst 1 proefkaartje kan bestellen geeft je de zekerheid dat het geboortekaartje precies geworden is zoals je het in gedachten had. Fijn om dat van te voren goed te controleren. En fijn om nog aanpassingen te kunnen doen als je het tóch anders wilt.

Bovendien is het een super ontroerend moment om de aankondiging van de geboorte van je kindje in je handen te houden. Helemaal zelf gemaakt.. In je eigen stijl. Hip en stoer!
Lief en romantisch!