Menu
Afvallen / Gezonde voeding

Het bikini en badpakken seizoen komt er weer aan!?

De lente is officieel begonnen. Dit betekent over het algemeen dat het mooie(re) weer voor de deur staat en dat we misschien binnenkort zelfs weer in bikini of badpak naar het strand kunnen. Fijn? Dat zeker, maar ook stress? Ja, want de laatste winterkilo’s zijn er namelijk nog niet af.

Dan is het tijd om nu in actie te komen om je lichaam weer in shape te brengen. Dit betekent overigens niet dat je moet starten met een crashdieet, maar kijk naar een gezond voedingspatroon. Dit zorgt voor het geleidelijk verliezen van de kilo’s en hoe geleidelijker deze er af gaan, hoe langer zo ook wegblijven.

Dus zorg voor 3 gezonde en voedende maaltijden per dag en kies ook regelmatig voor een gezond tussendoortje. Dit kan bijvoorbeeld een stukje fruit zijn, maar ook eiwitrepen zijn een aanrader. Zeker wanneer je het gezond eten ook combineert met sporten.

Wil jij afvallen en toch kunnen genieten van een heerlijk tussendoortje met chocolade? Terwijl je lichaam profiteert van een flinke portie eiwitten, vezels en voedingsstoffen uit amandelen en cacao? Dan moet je de natuurlijke eiwitrepen van Shakeplus echt eens proberen.

Shakeplus eiwitrepen zijn vrij van toegevoegde suikers en bevatten geen kunstmatige toevoegingen. En dat proef je! Eén reep geeft evenveel eiwit als twee hele eieren. En evenveel vezels als 3 sneetjes volkorenbrood. Suikerarm en slechts 160kcal. Dus wél de voedingsstoffen, niet de overtollige calorieën.

Dus zet in op gezonde voeding en lekker sporten dan ben je helemaal klaar voor de zomer en jouw bezoekje aan het strand in badpak of bikini!