Hippe kinderkleding voor hem en haar!

Hippe kinderkleding voor hem en haar!

Het mooie weer breekt langzaam door. Dat betekent dat de doos met zomerkleding weer van zolder gehaald kan worden, maar voor de kids is het wat lastiger. Wat passen ze nog van deze kleding. Een voordeel is wel dat je dan lekker mag gaan shoppen en je een aantal leuke nieuwe sets kunt aanschaffen voor je zoon of dochter.

Maar wat zijn de zomertrends voor 2018? Qua kleur zijn vooral de kleuren rood en geel populair de aankomende zomer. Ook kleding met leuke prints zijn deze zomer helemaal hip. Wat dacht je van een shirt met leuke flamingo’s of unicorns. Dit dan gecombineerd met een leuke felgekleurde broek en je kids maken helemaal de blits op het schoolplein.

Naast een aantal shirts of broeken in een felle kleur is het ook een must om een aantal items van jeansstof in de kast te hangen. Jeans zijn altijd goed te combineren met tal van kleuren en daarnaast kan deze stof tegen een stootje. Ideaal wanneer je kids houden van lekker buitenspelen.

Dutch Dream Denim heeft voor deze zomer een aantal leuke stoere jeans items in de collectie. Ieder seizoen wordt de collectie Dutch Dream Denim kinderkleding weer bijgevuld of veranderd, dus houd de website van Vip-Kidz goed in de gaten voor de nieuwste items.

Bestellingen op werkdagen vóór 16.00 uur, zijn de volgende dag in huis. Dus mocht de weerman mooi weer voorspellen heb je de outfit in no time in huis!