Hoe vind ik de perfecte jeans?

Hoe vind ik de perfecte jeans?

Mijn favoriete kledingstuk is persoonlijk de jeans, oftewel de spijkerbroek! Tegenwoordig heb je ze in ontelbaar verschillende kleuren en wassingen. De perfecte jeans vinden is nogal een klus. Ik geef jullie tips & tricks voor het kopen van de perfecte jeans.

Er zijn ongeveer 40 verschillende middelen verkrijgbaar als het gaat om jeans, van skinny tot aan straight, high waisted, noem maar op. Tip: Denim is deze lente en zomer weer helemaal hot! Daarnaast is denim meestal zacht van materiaal en kan soms aanvoelen als legging omdat het zo perfect matcht met je lichaam.

Tips & Tricks
Wanneer je een jeans koopt is het belangrijk om:
– Altijd te gaan zitten wanneer je de jeans aan hebt, zo weet je voor de zekerheid dat je jeans niet afzakt van de achterkant.
– Altijd 2/3 verschillende maten mee te nemen, dit scheelt je tijd om weer terug te lopen de winkel in. Misschien heb je maat 38, maar staat 40 je toch beter en zit het fijner, andersom kan natuurlijk ook.
– Even een rondje te lopen in de gang van de paskamers om zo nog beter te voelen hoe de broek zit. Je wilt het natuurlijk echt zeker weten voordat je de jeans koopt.
– Vraag advies van je vrienden, stuur een foto vanuit de paskamer en vraag wat zij ervan vinden.