Je eigen vintage slaapkamer

Je eigen vintage slaapkamer

De vintage stijl is op dit moment erg populair, logisch, want het geeft zoveel meer sfeer op je slaapkamer! De stijl is sierlijk, rustgevend en vrouwelijk. In dit artikel geef ik je een paar tips om zelf de mooiste vintage slaapkamer te maken.

1. Wat je vooral ziet in vintage slaapkamers is een bed met een romantische uitstraling. Vaak is het dekbed in een wit of pastel kleur, met veel (meer dan 5) kussens in bloemenpatronen en decoratie lampjes. Dit zorgt al gelijk voor een romantische maar ook rustgevende uitstraling.

2. Kleine ronde en vierkante fotolijstjes zijn een must. Het liefst in een wit of pastel kleurtje. De fotolijstjes zijn nog extra vintage wanneer ze van écht hout zijn gemaakt!

3. Bloemenpatronen zijn onmisbaar op je bed, maar ook verse bloemen zorgen voor een vintage look. Daarnaast geeft het je kamer een vrouwelijke uitstraling.

4. Een spiegel is uiteraard onmisbaar, maar wel eentje met een houten lijst. Ook zorgt een hanglamp en ouderwetse kaptafels voor een perfecte authentieke stijl.