Menu
Familie / Wonen

Is je huis klaar voor de lente?

De kleinste veranderingen kunnen een groot verschil maken. Ziet jouw woonkamer er al lente klaar uit?
Nog niet? Geen probleem! Zet deze tips & tricks maar op je nieuwe to-do lijstje voor de lente.

Accessoires
Een paar simpele accessoires kunnen een woonkamer al snel een persoonlijke touch geven. Wat dacht je van paarse tinten in je woonkamer? Zoals paarse kussens of paarse vazen. Daarnaast is de kleur paars ook echt hot deze lente en zomer. In no-time ziet je woonkamer er veel frisser uit!

Gebreide objecten
Naast kleur zijn gebreide objecten perfect om je woonkamer er piekfijn uit te laten zien. Kies voor bijvoorbeeld dekens die grof gebreid zijn zodat je dat van een afstand ziet. Het effect hiervan is dat grof gebreide objecten zorgen voor een knusse sfeer.

Patronen
Kussens met patronen zorgen voor een open en fris gevoel. Natuurlijk kun je ook patronen gebruiken op vloeren en muren, als je toe bent aan een wat grotere verandering. Zorg er wel voor dat wanneer je dat doet, je één de zelfde kleur aanhoudt.

Meer licht
Geef je woonkamer en andere kamers in het huis een nieuwe look met meer lampen. Het aanschaffen van vloerlampen is makkelijk en snel. Licht zorgt voor contrast in je woonkamer en laat het groter lijken.

Schoonmaken van de ramen
Na het vieze winter weer zijn je ramen helemaal bedekt met vuil en stof. Plan eens een middagje goed de ramen schoonmaken met professionele producten die ervoor zorgen dat de ramen weer gaan stralen.