Maak jullie eigen trouwsite

Maak jullie eigen trouwsite

Maak jullie eigen trouwsite en houdt al jullie lieve familie, vrienden en kennissen op de hoogte van jullie trouwplannen!

Vraagt iedereen continu om een update van jullie bruiloft, willen ze foto’s zien van de trouwlocatie of zijn er andere vragen? Door een eigen trouwwebsite te maken kunnen jullie alle speciale momenten die jullie al gehad hebben delen van iedereen die jullie kennen. En natuurlijk maken jullie deze website niet alleen voor jullie gasten, maar het is natuurlijk ook hartstikke leuk om al jullie ervaringen op een plek op te slaan. En natuurlijk nog heel vaak terug te kijken.

Via de website Onzebruiloftsite.nl kunnen jullie gemakkelijk en snel jullie eigen website maken en direct inrichten.

Handig & Leuk
Behalve dat een eigen site natuurlijk erg leuk is, is het ook nog eens erg handig

  • RSVP: Op jullie website kunnen jullie de RSVP mogelijkheid toevoegen. Alle genodigde gasten kunnen hier dan aangeven of zij wel of niet aanwezig zijn op jullie huwelijk. Natuurlijk super handig dat iedereen dit op één plaats doet!
  • Onbeperkt: Hebben jullie veel te delen? Geen probleem, jullie kunnen namelijk onbeperkt veel berichten op jullie eigen website zetten
  • Privé website: Het kan natuurlijk dat jullie de informatie over jullie huwelijk niet met iedereen willen delen. Tegen een kleine vergoeding kunnen jullie een wachtwoord op jullie website zetten.
  • Gastenboek: Benieuwd naar de mening van jullie gasten of willen jullie ‘gewoon’ een paar lieve woorden van jullie familie, vrienden en kennissen lezen? Maak dan gebruik van het online gastenboek.

Natuurlijk zijn er nog veel meer mogelijkheden op jullie eigen website! Staan jullie aan het begin van de organisatie van jullie bruiloft, maak dan meteen jullie eigen website aan en houd iedereen op de hoogte van jullie speciale dag!