Menu
Erotiek / Relaties / Single

Als HIJ zijn werk doet maar jij niet altijd zin hebt

Veel vrouwen hebben er een vriendje naast. We praten er uiteraard niet over want de vibrator is een taboe

Waarom niet er zijn er al miljoenen verkocht in Nederland, je bent niet de enige .. Een taboe om er 1 aan te schaffen bestaat er dus waarschijnlijk niet. Is een vibrator bij jouw een brug te ver ? Veel vrouwen zweren erbij want er kleven veel voordelen aan dit taboe waar niemand over praat ! Er bestaan ook masturbators die zijn weer handig als speeltje voor hem als jij even geen zin hebt.

Voordelen vibrator

Hij STAAT altijd klaar en word nooit moe ! Hij stinkt niet uit de mond, maakt geen rare geluiden en is er alleen maar voor jou. Je kunt hem pakken wanneer je wilt , je kunt hem dumpen of inwisselen voor een ander exemplaar. Je krijgt er geen dikke buik van en hij laat je niet in de steek als jij bijna klaar komt maar hij natuurlijk alweer is gekomen. Zomaar een paar van de vele voordelen van deze stille vriend die altijd paraat staat en jou op de voorgrond zet zonder ook maar ooit ergens een mening over te hebben.

Bijzonder app

Wel eens gehoord van een smartphone applicatie waarmee je verbinding maakt met je vibrator. Hierdoor is de vibrator te bedienen met jouw telefoon of bijvoorbeeld die van je partner. Je kunt verschillende vibratie standen kiezen en je favorieten opslaan onder een zelfgekozen naam. Ook kun je bestaande patronen aanpassen of zelf vibratiepatronen maken. Een vibrator met app is geschikt voor stellen die graag iets nieuws willen proberen of een lange afstandsrelatie hebben en niet zo vaak seks kunnen hebben als ze graag zouden willen. Ook voor vrouwen die moeilijk klaarkomen, kan een vibrator app een oplossing zijn. Doordat je helemaal zelf het ritme van de vibraties bepaalt, kun je veel gerichter naar je orgasme toewerken. Als je je bekkenbodemspieren wilt trainen, is een vibratie-eitje met app het perfecte middel om in no time weer sterke spieren te hebben.

De We-Connect is een uitstekende vibrator die met een applicatie werkt.  Niet alleen voor jouw zijn er allerlei speeltjes maar ook voor je partner als je even geen zin hebt zijn er  masturbators .