Menu
Erotiek / Romantiek

8 Seks dingen waar iedereen zich druk om maakt

Tijdens een vrijpartij zijn er gewoon bepaalde dingen waar we ons allemaal wel eens druk om maken. Dat is logisch, want we zijn op dat moment erg kwetsbaar. Ik heb een lijstje met de seks dingen waar iedereen zich druk om maakt. Wat is herkenbaar voor jou?

1. Kramp, net op het moment wanneer het zo lekker gaat. Plotseling kramp krijgen is gewoon iets waar we allemaal ons zorgen over maken, want ja, het is niet bepaald charmant. Helaas is het een risico die we allemaal nemen tijdens een vrijpartij.

2. Hoe ziet zijn/haar anus eruit vanuit die hoek? Nou het ziet eruit als een anus en iedereen heeft er een, dus kalm aan. Behalve als je daar ergens een 3e oog hebt, dan moet je je druk maken.

3. Of je niet teveel zweet. Rustig aan, het is seks. Als je niet zweet, dan doe je wat verkeerd en hij ook. En oh ja, seks zweet is anders dan ‘ik heb net gesport’ zweet. Zweten tijdens seks is gewoon sexy!

4. Of het te lang duurt om klaar te komen. Nee, het duurt niet te lang.

5. Of je een rare O – gezicht hebt. Iedereen is bang dat zijn/haar O-gezicht er raar of eng uitziet, maar eigenlijk kun niemand het schelen hoe jouw O-gezicht eruit ziet. Laten we ons beter focussen op de vrijpartij.
6. Of je partner denkt dat je lichaamshaar op die bepaalde plek raar is. Ook al is dit zo, alsnog heeft die gene seks met jou, dus dat rare haar op die plek, is irrelevant!

7. Of je niet te luid ademt. Je partner hoort je waarschijnlijk niet eens, omdat hij net zo hard aan het ademen is.

8. De eeuwige angst om een scheet te laten. Een goeie tip is om net zo hard te schreeuwen wanneer je er eentje laat. Dat, of het gewoon accepteren dat zulke dingen nou eenmaal gebeuren, erom lachen, en weer verder gaan.