Naar deze dingen kijk je uit in 2018

Naar deze dingen kijk je uit in 2018

Het nieuwe jaar is alweer even begonnen. De meeste goede voornemens zijn waarschijnlijk al vergeten en vol verwachting kijken we uit naar de rest van het jaar. Want ook dit jaar staan er weer wat toffe dingen op de agenda.

De nieuwste telefoons
Zit je abonnement er bijna op? Goed nieuws! Een nieuw jaar betekend namelijk: nieuwe toestellen! De meest moderne technische snufjes, de tofste applicaties en nieuwe, gewaagde vormen en modellen. Je hoeft niet lang te wachten: volgens de geruchten komt in maart de nieuwste Samsung al op de markt!

The Avengers
Goed nieuws voor de Marvel fans. We hebben even moeten wachten, maar ook de nieuwste Marvel film komt 4 mei eindelijk in de Amerikaanse bioscopen. In ‘Avengers: Infinity War’ werken alle karakters samen tegen schurk Thanos.

The Incredibles
Nog meer film nieuws: na een 14-jarige pauze komt eindelijk het vervolg op ‘The Incredibles’ in de bioscoop. Vanaf 15 juni zal de film te zien zijn in Amerikaanse bioscopen.

FIFA wereldbeker
Of je nu van voetbal houdt of niet, de FIFA wereldbeker is een happening. Gezellig met vrienden in het café of met de hele familie thuis op de bank. Zal Duitsland de titel kunnen verdedigen?

wk voetbal

Koninklijk geluk
Behalve het Koninklijke huwelijk van prins Harry en Meghan Markle, staat er ook een Koninklijke geboorte op de planning. Prins George en prinses Charlotte verwachten hun derde baby in april.

American Crime Story
Na het success van ‘The People v. OJ. Simpson’ komt de misdaadserie ‘American Crime Story’ vanaf 17 januari met een nieuw seizoen op het scherm. Deze keer zal de serie draaien om de moord op een van de grootste namen in de modewereld, Gianni Versace.

Frozen de musical
Nadat Frozen onze harten heeft veroverd op het witte doek is het verhaal nieuw leven ingeblazen. De nieuwe musical ‘Frozen: the Broadway musical’ zal vanaf eind februari te zien zijn op Broadway. Nu nog wachten totdat het ook in Nederlandse theaters te zien is!

Antarctica
Altijd al naar Antarctica willen vliegen? Vanaf 2018 gaat het mogelijk zijn. Er zijn nog geen vluchten vanuit Nederland beschikbaar maar er vertrekken wel vluchten vanuit Ushuaia en Argentinië.

Antartica

Taylor Swift
Helemaal fan van Taylor Swift? Dan is 2018 een goed jaar voor je. Van 8 mei tot en met 9 november zal zij haar nieuwe album ‘Reputation’ promoten in onder andere Engeland, Ierland en Australië.

Waar kijk jij het meeste naar uit?