Menu
Vrije tijd

Oud en Nieuw aan Zee vieren?

Bent u ook al aan het bedenken wat u met oud en nieuw gaat doen dit jaar? Thuis blijven, met z’n tweetjes, toch wat vrienden uitnodigen of lekker buitenshuis genieten?

Genieten met Oud en Nieuw op de Wadden

Aan onze Hollandse kustlijn liggen vele hotels die ook met Oud en Nieuw speciale oud en nieuw arrangementen aanbieden. Wat dacht u van lekker uitwaaien met Oud en Nieuw op Ameland? Op de Wadden krijgt u altijd echt dat vakantiegevoel en hoe lekker is het om na een uitgebreid ontbijt een heerlijke strandwandeling te maken en een frisse neus te halen. ’s Avonds gaat u tenslotte ook weer lekker gezellig tafelen.

Oud en Nieuw in een Strandhotel in Wijk aan Zee

Blijft u liever op het vaste land dan kan ik u ons strandhotel in Wijk aan Zee zeker aanraden! Vanuit het hotel kijkt u zo over het strand en de zee en kunt u uiteraard vanuit het hotel heerlijke wandelingen maken. Met een feestelijk diner op oudjaarsavond kunt u heerlijk genieten met Oud en Nieuw in dit strandhotel.

Genieten aan de Zeeuwse kust met Oud en Nieuw?

Heeft u de zomer gemist aan de Zeeuwse kust? Dan is Zeeland ook met de feestdagen en Oud en Nieuw absoluut een aanrader. Met deze 3-daagse Oud en Nieuw aanbieding in Renesse kunt u heerlijk genieten van de Zeeuwse gastvrijheid.

Wilt u nog meer mogelijkheden hebben wat u nog met Oud en Nieuw kunt doen dit jaar?
Kijk dan op Oudjaarsuitje.nl voor alle specials!

Recreatief.nl