Pijn bij het vrijen

Pijn bij het vrijen

Vrijen zonder pijn?

Als je je niet goed kunt ontspannen, kan dat een oorzaak zijn van pijn bij het vrijen. Misschien ben je met je hoofd nog teveel bezig met allerlei dingen die nog moeten gebeuren en reageert je lichaam daar onbewust op, zonder dat je dat wilt. Op de website Pijnbijvrijen.nl vind je meer informatie en tips.

Neem de tijd voor de liefde!

Op de website Mens-en-gezondheid.infonu.nl kun je informatie lezen over gedaan onderzoek naar pijn bij het vrijen. Naast ontspanning is het ook belangrijk dat jullie samen de tijd nemen om te genieten van elkaar. Dus; breng de kinderen wat eerder naar bed en vergeet die was die je nog moet stijken en alle andere honderd en één dingen die je nog wilt doen. Laat de boel de boel. Morgen is er weer een dag toch? Ga lekker samen in bad, zeg lieve opwindende dingen tegen elkaar en ga helemaal in elkaar op! Juist als je zin krijgt om te vrijen, is de kans vele malen groter dat je geen pijn voelt bij het vrijen.

Brochure lezen?

Via de website Altrecht.nl zijn er er brochures te bestellen met informatie, oplossingen en nog veel meer wat je allemaal wilt weten over dit onderwerp. Voel je niet de enige die pijn heeft bij het vrijen. Dit probleem komt bij heel veel vrouwen voor! Gelukkig zijn er verschillende oplossingen voor en ook voor jou is er vast een oplossing bij die werkt!

Lekker gelezen? Misschien vind je onderstaande berichten ook interessant: