Veilig vrijen

Veilig vrijen

Genieten van sex, zonder problemen achteraf. Veilig vrijen EN GENIETEN! Het kan allebei! Er zijn veel verschillende soorten voorbehehoedsmiddelen op de markt en die hoeven geen probleem te vormen om te kunnen genieten van sex.

Welke voorbehoedsmiddelen zijn er?

De website Voorbehoedsmiddelen-info.nl geeft je een overzicht van de verschillende voorbehoedsmiddelen waarvoor je kunt kiezen. Ben je een eigentijdse dame die goed weet wat ze wil en wil je zelf de touwtjes in handen hebben ook als het gaat om sex? Dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor het vrouwencondoom.

De anticonceptiepil

Wil je kiezen voor de anticonceptiepil? Tegenwoordig is “de pil” in allerlei doseringen verkrijgbaar bij de huisarts. Welke pil het beste bij jouw lichaam past? Ga naar de website Anti-conceptiepil.nl Hier vind je informatie, uitleg en alles wat je wilt weten over de anticonceptiepil. Ben je al lang aan de pil en een beetje “pilmoe?” Je kunt (het beste bij een gynacoloog) een spiraaltje laten plaatsen. De Mirena spiraal is vrij populair Mirena.nl. De Mirena spiraal geeft een lage dosering hormonen af, je hebt een lichte (of geen) ongesteldheid en je bent voor 5 jaar beschermd tegen een zwangerschap.

Bij iedereen is wel duidelijk waarom veilig vrijen belangrijk is. Toch zijn er mannen en vrouwen waartegen het niet vaak genoeg gezegd kan worden! Velilig vrijen is ter voorkoming van:

Een (ongewenste) zwangerschap
Een SOA (Sexueel Overdraagbare Aandoening (waaronder AIDS!