Menu
Erotiek

Heeft je seksleven een boost nodig?

Ben je al tijden vrijgezel of juist al jaren met dezelfde partner en kan je seksleven wel een boost gebruiken? Dan zijn er een aantal mogelijkheden om je seksleven een boost te geven.

Ben je vrijgezel kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om te genieten van een one night stand. Ga een avondje lekker stappen met vriendinnen en laat je helemaal gaan. Kom je een leuke jongen tegen laat je dan niet weerhouden door schaamte of onzekerheid, maar geniet gewoon van het moment. Belangrijk is wel natuurlijk om dit veilig te doen, maar het zou zo maar eens kunnen zijn dat deze one night stand je weer even doet stralen. Het is heel normaal dat we af en toe, of misschien wel wat vaker behoefte hebben aan seks. En het hoeft natuurlijk niet bij een one night stand te blijven. Misschien loop je tijdens het stappen wel gewoon de ware Jacob tegen het lijf!

Niet zo’n behoeft aan een one night stand. Misschien is het dan een idee om eens wat seksspeeltjes te bestellen. Deze kun je prima alleen gebruiken en toch het genot van seks ervaren. Bedenk goed wat je lekker vindt en bestel bijvoorbeeld een vibrator of een ander seksspeeltje bij een online seksshop. Je kunt gewoon lekker anoniem een bestelling plaatsen en lekker thuis genieten van je aankopen.

Zit je juist al jaren in een relatie en heb je het gevoel dat jullie seksleven wel wat meer spanning kan gebruiken. Dan kunnen seksspeeltjes ook een uitkomst bieden. Bestel dan juist speeltjes waar je elkaar mee kunt verwennen. Belangrijk is wel dat je even goed met je partner overlegt wat hij of zij prettig vindt, zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan!