Menu
Romantiek

Romantische Paas ideeën voor hem!

Pasen is om de hoek en je bent waarschijnlijk nog druk aan het werk, e-mails beantwoorden en netwerken, waardoor je niet echt de tijd hebt om romantische en sexy Paas ideeën te bedenken, toch? Geen zorgen, want daar zijn wij voor! Wij hebben voor jou de 5 meest romantische en sexy Paas ideeën voor dit aankomend weekend.

1. Paasdrank
Bij Pasen draait het allemaal om zoetigheid, zoetigheid en zoetigheid. Waarom zou je het dan ook niet drinken? Dat maakt Pasen nog leuker! Wij hebben een heerlijk recept voor je.

Wat heb je nodig?
– 100 gram marshmallow wodka
– ½ eetlepel vanille siroop
– 1 eetlepel suiker

Hoe maak je het?
Giet een beetje vanille siroop op een bord en bestrooi een beetje suiker op een ander bord. Dip een glas in het siroop en daarna in het suiker. Giet wodka, het siroop en room in een cocktail shaker met ijs. Schenk in een glas.
Onthoud dat mannen makkelijk en snel tevreden zijn. Maak bijvoorbeeld zijn favoriete brownies of gebak, huur een dvd en lekker eten en jullie hebben zeker een geslaagde avond.

2. Paas picknick
Dit weekend zal de regen afnemen gelukkig, waardoor jullie samen gezellig naar het park kunnen gaan voor een Paas picknick. Neem een gevlochten mand mee met lekkere snacks: kaas ham, wijn, stockbrood en ga zo maar door. Vergeet niet de kleed en een kurkentrekker. Wat ook erg leuk is natuurlijk, is muziek! Geniet ervan.

3. Heerlijk Paas bad
Er zijn in de winkel genoeg diverse Paas zepen die je kunt kopen voor in bad. Heerlijke geuren in combinatie met vrolijke eieren en paashazen van zeep, hoe leuk is dat?

4. Paashaas pak
Wees creatief en verstop bijvoorbeeld kleine leuke cadeaus in het huis. Of speel samen een intiem spelletje, trek een sexy Paashaas pak aan of geef elkaar een massage van chocola. Je kunt het je zo gek niet bedenken. Wat dacht je van een pad van eieren dat leidt naar de slaapkamer?

5. Paas liefdesgedicht
Koop een grote chocolade ei en plaatst daarin een lieve tekst voor je partner. Zoiets als: Ik wil je hand vasthouden, lachen om je grapjes, knuffelen op de bank, in jouw ogen kijken, praten over van alles en voor altijd met je zijn. Een paar rode kusjes mogen niet ontbreken. Plaatst de chocolade ei naast z’n bed, zodat dat het eerste is wat hij ziet als hij wakker wordt. Het is een simpel idee, maar daar wordt hij gegarandeerd heel blij van!