Menu
Relaties / Romantiek

Wat mannen écht romantisch vinden

Mannen willen ons vrouwen graag romantiek geven, maar stiekem willen zij dit ook van ons ontvangen. Tevens heeft het woord romantiek niet de zelfde betekenis voor de man als voor de vrouw. Mannen beschrijven romantiek meer als: sensueel, passievol, lingerie, oneindige sex en mysterieus. Dat bloemen en kaarslicht gedoe is gewoon niet hun ding. Laten we daarom direct naar het echte werk toegaan.

1. Dress up
Mannen zijn gek op lingerie, niet voor zichzelf natuurlijk, maar zien hun partner er graag in. Ga eens met hem de stad in en laat hem beslissen welke lingerie hij jou het meest sexy in vind. Koop er alvast een paar! Mannen zijn erg visueel ingesteld (goh echt?) en daarom zal hij het helemaal geweldig vinden als jij bijvoorbeeld een Victoria Secret show voor hem vanavond doet.

2. Verschijn op zijn kantoor
En dit bedoel ik niet letterlijk. Laat je partner weten dat je aan hem denkt terwijl hij aan het werk is. Bel of sms hem dat je hem mist (aaah). Vertel hem dat je niet kunt wachten om hem vanavond weer te zien en dat je trots bent op zijn harde werk. Welke man wilt er nou niet zo’n vrouw?

3. Complimenten
Misschien laat je partner het niet zien, of geeft hij het niet graag toe, maar mannen zijn dol op complimenten! Vooral als het gaat om zijn uiterlijk en hoe hij jou laat voelen. Vertel hem dat hij je veilig laat voelen en dat hij de beste partner ter wereld is. Oh en vergeet niet vertellen hoe mannelijk je hem vindt, dat zijn haar zo leuk is en dat zijn lichaam ongelooflijk sexy is. Het is niet de bedoeling dat je dit om de uur doet natuurlijk, maar een paar complimentjes per week vindt hij (stiekem) wel romantisch.
4. Suprise!
Niet alleen vrouwen houden van verrassingen hoor. Als je een lange relatie hebt dan wordt alles zo’n routine, herkenbaar of niet? Plan bijvoorbeeld voor een weekendje weg, een relaxte welness of lekker romatisch uit eten, zonder dat hij er iets van weet! Verrassingen zijn goed en zorgen voor een boost in je relatie.
5. Liefde gaat door de maag
Ik weet dat het zo cliché is dat de weg naar zijn hart via de maag gaat, maar het werkt wel!
Voor de man is het meer dan alleen eten, zijn verlangen naar honger wordt bevredigd. Mannen houden er dus van als er voor hen wordt gekookt, vooral na zo’n lange werkdag. Neem samen de tijd om rustig te dineren en geniet ervan!

Ik hoef je denk ik niet te vertellen wat er na het diner op het menu staat, toch?