Menu
Trouwen

Romantische trouwlocatie in de winter

Ook trouwen in de wintermaanden kan heel romantisch zijn. Stel je de idyllische ontvangst in een warm en knus Landhuis voor, met vuurkorven aan weerszijden van de prachtige entree! De landgoedzaal, waar de huwelijksceremonie plaatsvindt, is verlicht door prachtige kandelaars, met op de achtergrond een knapperend haardvuur! De sfeer van de winter is in het hele Landhuis zichtbaar. En waarom zouden jullie niet proosten met een glas Glühwein in plaats van de gebruikelijke bubbels…

Van huwelijksceremonie tot en met de huwelijksnacht. Vier uw mooiste dag op ons Landgoed. Jullie kunnen jullie complete bruiloft bij ons vieren, van trouwen tot overnachten, met al jullie vrienden en familie!

Officiële Trouwlocatie
Landgoed Rhederoord is een officiële trouwlocatie in gemeente Rheden. In het Landhuis, in het Koetshuis maar ook op het terras en in ons prachtige park kan de huwelijksceremonie met ambtenaar van de burgerlijke stand plaatsvinden. Een bijzondere plek om een bijzondere dag te vieren!

Ook na het officiële gedeelte heeft Landgoed Rhederoord alle ingrediënten in huis voor de perfecte trouwdag. Of jullie het nu groots aanpakt of dat jullie de voorkeur geeven aan een klein gezelschap, Landgoed Rhederoord past altijd. Want hoe statig ons pand ook oogt, het is knus en intiem. De zalen met hun manshoge schouwen en prachtige lambrisering stralen geborgenheid uit. De romantische plekjes buiten én binnen bieden een prachtige achtergrond voor trouwfoto’s. Onze koks zorgen met passie voor het culinaire gedeelte.

Na de feestelijke dag kunnen bruidspaar en gasten blijven overnachten. Onze Grand Deluxe kamer met balkon is dan natuurlijk voor het pasgetrouwde paar.

Overnachten
Het landgoed beschikt in totaal over 22 hotelkamers. Het landhuis herbergt 16 tweepersoonskamers, 1 eenpersoonskamer en het koetshuis beschikt over 5 tweepersoonskamers met elk een eigen karakter.

Wat de tweepersoonskamers betreft kan er een keuze gemaakt worden uit 3 imposante grand deluxe kamers met balkon, 7 deluxe kamers en 11 comfort kamers. Elke kamer biedt een adembenemend uitzicht over de weidse IJsselvallei of omringende park en het daarachter liggende natuurpark de Veluwezoom.

Klik hier en lees meer over de mogelijkheden voor een Romantische Winter Wedding

Met Romantische groet,

Lynn Kraaijeveld
Wil je met me trouwen