Menu
Erotiek

Schaam u niet voor seksuele fantasieën, iedereen heeft ze namelijk

Bijna iedereen heeft seksuele fantasieën, maar slechts enkele mensen durven hier ook echt voor uit te komen. Mensen voelen zich schuldig over deze gedachten of schamen zich ervoor. Maar waarom, uit diverse onderzoeken blijkt dat bijna iedereen deze gedachten heeft.

Onze seksuele fantasieën zijn voor iedereen anders, bij de een zijn ze heel gedetailleerd terwijl het bij de ander slechts een korte flits van gedachten is. Sinds de hit van ‘Fifty Shades’ fantaseren steeds meer vrouwen of het gebruik van zweepjes en handboeien. Toch willen veel vrouwen dat hun fantasieën  geen werkelijkheid worden, terwijl mannen dat juist wel willen.

Enkele maanden geleden publiceerde de Quest de resultaten van het onderzoek van The Journal of Seksual Medicine, waarin naar voren kwam waar mensen het meest over fantaseren. Zie hieronder de top 10 seksuele fantasieën van mannen en vrouwen.

seksuele fantasie

Bron: Quest

Veel mensen schamen zich ook voor de plekken waar zij deze fantasie hebben. Want deze gedachten kunt u overal hebben. Thuis, tijdens een familiebezoek, in het park, tijdens het winkelen en ga zo maar door. Gelukkig hoeft u zich hier niet voor te schamen, met u hebben nog veel meer mensen dit en gelukkig zijn het gedachten, gedachten die niemand behalve uzelf kunt horen.

Of u uw seksuele gedachten met uw partner moet delen hang van uzelf af. U zou het kunnen doen om bijvoorbeeld uw seksleven een boost te geven. Maar u kunt er ook voor kiezen om ze voor uzelf te houden. Afhankelijk wat uw fantasie zijn, kan het ook zo zijn dat u uw partner kwetst of onzeker maakt met uw seksuele fantasieën.