Menu
Erotiek / Liefde

Welke sex toy past het beste bij mij?

De juiste sex toy kopen is een lastige klus. Er zijn zoveel keuzes; vaak zie je door de bomen het bos niet meer. Het belangrijke aan het kopen van de juiste sex toy is dat je een sex toy koopt die bij jou past. Maar wat past nu echt bij jou? Om hierachter te komen geeft vrouwvriendelijke online loveshop Christine le Duc je goede tips!

Eerste sex toy

Heb jij nog weinig ervaring met een vibrator of heb je nog nooit een vibo gebruikt? Dan is dit de kans om erachter te komen wat jij fijn vindt. Het populairste seksspeeltje is niet altijd het juiste seksspeeltje voor jou! Ga voor een vibrator met verschillende standen. Je weet natuurlijk nog niet of jij hard of juist zacht het lekkerste vindt. Met een vibrator met verschillende standen kun je daarachter komen.

Ga voor penetratie

Veel vrouwen vinden het fijn en opwindend om iets in hun vagina te voelen. Houd jij hier ook van? Ga dan voor een vibrator of g-spot stimulator. Deze vibrators breng je in in de vagina en door trillende bewegingen brengen ze je tot jouw hoogtepunt. Vibrators zijn verkrijgbaar in alle soorten, maten en kleuren. Ben jij op zoek naar een grote vibrator? Ga dan voor een Tarzan vibrator. Liever iets met extra ribbeltjes of andere trillingen? Vibrators zijn geheel naar jouw zin te verkrijgen.

Voor vrouwen met een ietwat gevoelige of kleine vagina zijn er ook mini vibes. De vibrators in kleine modelletjes kunnen je helpen ontspannen terwijl jij geniet van een sensueel gevoel.

Clitorale stimulatie

Het is niet bij iedereen bekend, maar veel vrouwen kunnen alleen door stimulatie van de clitoris een orgasme krijgen. Een clitoris stimulator, zoals een satisfyer of womanizer, is speciaal ontworpen om de clitoris te stimuleren. Veel vrouwen krijgen door de clitoris stimulator, ook wel luchtdruk vibrator genoemd, een orgasme dat ze niet door een vibrator krijgen. Dit komt door de kleine pulsaties en luchtdruk. De clitoris stimulator wordt alleen gebruikt om de clitoris van buitenaf te stimuleren en kan niet intern worden gebruikt. Deze stimulator is ook gemakkelijk te gebruik tijdens de seks met je partner, voor extra stimulatie.

Dubbele stimulatie

Wil jij een sex toy die je stimuleert via je clitoris en in je vagina? Dan is een rabbit vibrator het seksspeeltje voor jou! Het staafgedeelte van de rabbit vibrator breng je in en de ‘oortjes’ stimuleren en verwennen je clitoris met intense trillingen. Een rabbit vibrator zorgt voor dubbel stimulatie, dus dubbel plezier!

Samen genieten

Ben jij met je partner op zoek naar een seks spelletje? Een koppelspeeltje kan voor nieuwe en leuke afwisseling zorgen in jouw sex leven. Gebruik bijvoorbeeld de clitoris stimulator tijdens de seks. Daarnaast zijn er ook duo vibrators, zoals de We-Vibe. Deze vibrator heeft een boemerang vorm die bij de vrouw kan worden ingebracht. Deze vibrator zorgt voor plezier voor twee, omdat de man de vrouw kan penetreren terwijl de vrouw het speeltje gebruikt.

Glijmiddel

Wil jij bij het gebruik van jouw seksspeeltje glijmiddel gebruiken? Let dan goed op welke soort glijmiddel je gebruikt. Veel sex toys zijn gemaakt van materiaal dat niet tegen silicone glijmiddel kan. Dit soort glijmiddel tast het seksspeeltje aan, waardoor bacteriën zich makkelijker nestelen in de scheuren van het speeltje. Ga daarom altijd voor een glijmiddel op waterbasis. Daarnaast is het raadzaam om speciaal schoonmaakmiddel te gebruik voor jouw sex toy en hem na ieder gebruik grondig schoon te maken.

Voor welke sex toy je ook gaat, kies een sex toy die jouw wensen en verlangens kan vervullen. Door een seksspeeltje te kiezen dat echt bij jou past, zorg je voor het ultieme plezier en genot. Verwen jezelf met een sex toy van Christine le Duc. Zij zijn al meer dan 50 jaar expert op het gebied van vrouwvriendelijke seksspeeltjes, lingerie en glijmiddel.