Menu
Algemeen

Stuur jij iedereen nog een kerstkaart?

Ben jij nog zo iemand die haar kerstkaarten zelf van hobbymateriaal of op de computer maakt? Misschien met het het programma van Hallmark waarna je ze uitprint of misschien koop je ze nog wel gewoon bij de boekhandel? Het versturen van een fysieke kerstkaart is wel wat meer werk maar je verstuurt er ook meer kwalitatieve emotie mee.

Een interactieve wenskaart versturen is gemakkelijk. Je kiest een kaart, klikt je adresboek aan en hup ‘verzenden’. Leuk maar weet je eigenlijk wel wie je eigenlijk allemaal een kaart hebt gestuurd? Als jouw eigen mailbox vol staat met e-kerstwensen wat doe je er dan mee? Uitprinten en alsnog aan het rode lint aan de deur spelden? Waarschijnlijk niet.

Hallmark kerstkaarten behoren tot de mooiste wenskaarten, laat jouw wens van saamhorigheid en vrede niet in de interactieve ‘prullenbak’ verdwijnen en stuur naar je oma in het bejaardenhuis of je dochter aan de andere kant van het land een een echte kerstkaart. Een mooie Hallmarkkaart met bijpassende envelop en zet er in plaats van alleen je naam ook een kerstgedachte in. Ondanks Facebook en Twitter zijn er steeds meer mensen die zich eenzaam voelen en wier rode kerstlint aan de deur leeg blijft. Laten we met zijn allen naar mensen die wel een beetje liefde kunnen gebruiken dat lint vullen door echte kerstkaarten te versturen.