Klaar voor een tatoeage?

Klaar voor een tatoeage?

Ik weet niet hoe jij erover denkt, maar ik denk dat het toch wel echt belangrijk is om eerst goed na te denken voordat je zomaar een tattoo neemt. Het is wel iets waar je heel je leven toch aan vast zit. Een tattoo is iets persoonlijks en kan heel mooi zijn, maar het is wel permanent. Ik deel vandaag met je een paar hele belangrijke tips over het plaatsen van een tattoo.

Beslissen over de design
Spontane keuzes zijn leuk, maar wanneer het neer komt op permanente keuzes voor je lichaam, is het belangrijk om toch even goed na te denken. Wanneer je graag een tattoo wilt dan is de keuze van de design belangrijk, maar ook lastig. Praat erover met je vrienden, vriendinnen en familie. Maak een paar schetsen en vraag jezelf af: Waarom deze design? Wat betekent het voor mij? Je huid gaat nergens heen, je hebt alle tijd van de wereld om er rustig over na te denken wat voor soort design je wilt.

De plaats is sleutel
Wil je dat je tattoo ergens centraal is of op een minder zichtbare plek op je lichaam? En laten we gelijk even duidelijk maken, wanneer je een tattoo laat zetten, doet het sowieso pijn, ongeacht de plek. Het gaat er puur om waar jij graag de tattoo wilt hebben en of je het wilt laten opvallen of liever niet. De design speelt ook een grote rol van waar de tattoo wordt geplaatst. De design kan helemaal geweldig zijn, maar als je kiest voor een bepaalde plek, kan het wellicht niet goed samenvallen, waardoor de tattoo opeens in je ogen er anders uitziet dan hoe je het in eerste instantie graag wilde.

Lekker gelezen? Misschien vind je onderstaande berichten ook interessant: