Een unieke kerstkaart maken hoeft niet veel te kosten

Een unieke kerstkaart maken hoeft niet veel te kosten

Het is een nieuwe traditie aan het worden. Ieder jaar versturen steeds meer gezinnen een unieke kerstkaart, gemaakt met eigen fotomateriaal. Vrouwenblog bekijkt de mogelijkheden en zag dat een kerstkaart helemaal niet zo duur is.

Hoe maak je een kerstkaart met foto
Tegenwoordig wordt een groot aandeel van de kerstkaarten online gemaakt. Ten opzicht van een kaart uit een echte winkel geeft het de mogelijkheid uit een veel grote collectie kaarten te kiezen, maar daarnaast heb je ook de zogenoemde fotokaarten. Je kunt hier een eigen familiefoto uploaden in een kerstsjabloon.

Wie denk dat het veel moeite kost heeft het mis. Een fotokaart is binnen de minuut. De grootste uitdaging is eigenlijk nog altijd het vinden van de kaart  die je dit jaar wilt versturen.

Wel is het zaak om leuke foto uit te kiezen. Dat je namelijk ook de boot mis kan slaan blijkt uit deze top 50 van foute kerstkaarten.

Goedkoper dan kerstkaarten in de winkel
Het maken van een kerstfotokaart is helemaal niet duur. Vergelijk de aanbieders en je komt vanzelf een goede aanbieder tegen met lagen prijzen en goede kwaliteit. Een mooi voorbeeld zijn de kerstkaarten van Kaartenhuis. Deze kun je al krijgen vanaf €0,35 per stuk. Maar dan moet je er wel 40 bestellen. De meeste gezinnen komen sowieso wel een 25 kaartjes, dan betaal je ook maar €0,39. Nog steeds veel goedkoper dan de meeste kaarten die je in de winkel koopt.

Ook worden de kerstkaarten handig als een kerstpakketje naar je gestuurd. Dit scheelt je de nodige postzegels.  Vaak geldt immers toch dat de kerstkaartjes aan vrienden, familie en collega’s uitgedeeld kunnen worden.