Mode voor een maatje meer

Mode voor een maatje meer

Gelukkig is wijde vormeloze kleding voor de vrouw met een maatje meer verleden tijd. Tegenwoordig zie je steeds meer leuke tunieken in gewaagde kleuren en fantasieprints. Natuurlijk ontbreekt een setje stijlvolle zwarte shirts niet in je kledingkast. Onmisbaar om eindeloos mee te combineren. Meer weten over het effect van corrigerend ondergoed en nieuwsgierig waarom kolossale kleding not done is? Lees dan verder over het tenenkrommende effect van korte truitjes, het nut van accessoires en hoe je een echte fashion diva wordt.

Aantrekkelijk met een voller figuur
Durf jezelf te laten zien! Aantrekkelijk in een maatje meer? Ja natuurlijk! Bepaal welke kleuren het best bij jouw type passen. Doe het heel eenvoudig zelf door voor de spiegel te gaan staan en steeds weer een andere (effen) kleur sjaal onder je kin over je schouders te draperen. Echt, je ziet het verschil meteen.
Vermijdt kolossale kleding. Kleren moeten passen. Laat je niet wijsmaken dat het hip is om je colbertjasje twee maten groter te kopen. Draag ook geen korte truitjes. Ze leggen het accent precies daar waar je het absoluut niet wil hebben. Kies liever voor een leuke tuniek of een zwierige jurk. Te korte kleding, of het nu een broek, rok, top, of blouse is maakt sowieso dikker. Wel weer oké is een lange mouwloze jurk met een bolero of een kort vest. Draag er corrigerend ondergoed onder. Het slankt af. Bobbels verdwijnen als sneeuw voor de zon en zeker in combinatie met een goed passende BH zie je er een stuk gestroomlijnder uit.

Tips en Tricks
Maak van jezelf een stijlicoon. Met deze gouden tips zie je er onder alle omstandigheden tiptop uit.
Accessoires maken de vrouw. Een sjaal in een warme kleur geeft je zwarte shirt een levendige uitstraling.  Accentueer je taille voor een vrouwelijk silhouet. Een (kleine) hak geeft je een mooie houding. Maak werk van je uiterlijk. Beschouw het als een verplichting om je mooi aan te kleden. Iedere dag weer opnieuw.