Waarom werkende moeders geweldig zijn!

Waarom werkende moeders geweldig zijn!

Deze liefdesblog gaat uit naar alle werkende moeders die parttime, fulltime of nachtdienst draaien. Wij willen jullie even laten weten waarom jullie nou echt ge-wel-dig zijn!

Onafhankelijk
Door te werken als moeder, laat je je kinderen zien hoe belangrijk het is om te werken en hoeveel je om ze geeft, doordat je ze alles wilt geven waar ze behoeften aan hebben. Wanneer je kinderen ouder worden, zullen ze dat nog beter beseffen dan nu en weten zij dan ook dat een moeder er niet alleen is voor het koken en schoonmaken, maar ook een kostwinner kan zijn.

Multitasking koningin
Het is niet altijd even makkelijk om een moeder te zijn. Multitasking is dus waarschijnlijk een groot deel van je leven als je fulltime moeder bent en ook nog eens werkt. Werkende moeders proberen alles zo goed mogelijk te managen binnen het huis, met hun kinderen en daarnaast hun carrière. Daarom zijn werkende moeders meesterlijk in het multitasking. Er is niemand die het beter kan dan wij dat kunnen!

Verplichtingen
Wanneer je tegen je kind zegt: “Sorry schat, maar mama moet vandaag echt werken, we spelen morgen verder”, is dat natuurlijk niet leuk. Maar je kind leert zo wel wat het betekent om verplichtingen na te komen. Er zijn zoveel mensen die niet hun verplichten kunnen nakomen, of het nou werk is, een doel of een relatie. Jij daarentegen, laat je kind elke dag zien dat verplichten en verantwoordelijkheden belangrijk zijn.

En maar doorgaan…
Er zijn momenten wanneer we ons zo gefrustreerd voelen, omdat we gewoon het zo druk hebben en onze energie wordt opgevreten. Ondanks dat, blijven we alsnog doorgaan en doen we ons uiterst best.

Voor alle moeders: Of je nou thuis werkt of op het kantoor, je doet het geweldig!