Menu
Kids

Maak je eigen fotoboek van jou en je kinderen!

We maken tegenwoordig ontelbare foto’s van alles dat we maar tegenkomen. En het is natuurlijk ook erg makkelijk om even je mobieltje te pakken en een paar fotootjes te maken. Vroeger ging dat heel anders. Je had een fotorolletje van 36 foto’s en je hierdoor moest je veel kieskeuriger zijn wat je wel of niet op de gevoelige plaat vastlegt.

Dit betekent wel dat we tegenwoordig ook minder doen met de foto’s die we gemaakt hebben, maar neem er eens de tijd voor en zoek eens een aantal speciale foto’s uit. Dus eigenlijk alsof je weer een fotorolletje hebt en je echt een keuze moet maken wat je wel en niet mooi vindt.

Deze foto’s print je dan uit en plak je in een mooi fotoboek. Je zult zien dat je deze veel vaker gaat bekijken in de toekomst dan de foto’s op je telefoon. Bijvoorbeeld op een verjaardag of tijdens een middagje met je vriendinnen even het fotoboek er bij pakken.

Het printen van foto’s hoeft niet duur te zijn. Zoek bijvoorbeeld online naar plekken waar je goedkope inkt kunt kopen bijvoorbeeld Goedkoopprinten.nl