Menu
Haar / Haarverzorging / Shampoo

Winterproof haar met Pantene Pro-V

In de winter heeft het haar extra te lijden. Buiten stelt de kou je haar zwaar op de proef en binnen de verwarming en het gebruik van een föhn. Een bad hairday ligt op de loer en laat dat nou net de grootste frustratie zijn van Europese vrouwen*. Pantene Pro-V biedt verzorgingsproducten op basis van haarstructuur. Resultaat: ook in de winter haar dat er zichtbaar gezonder uitziet.

Europees consumentenonderzoek*: bad hair day grootste frustratie
Pantene heeft een grootschalig onderzoek onder Europese vrouwen uitgevoerd. Hieruit blijkt dat de meeste vrouwen een bad hair day erger vinden dan in gewicht aankomen, een puistje of de ex-vriendinnen van hun partner. Daarnaast blijkt dat 1 op de 10 vrouwen (14%) zelfs een date of een gepland avondje uit heeft afgezegd omdat ze een bad hair day hadden. Mooi haar blijkt belangrijk voor vrouwen.

Kies een product dat past bij je haarstructuur
Om de kans op een bad hairday te voorkomen is het vooral in de winter belangrijk om je haar goede verzorging en bescherming te bieden. Uit onderzoek door Pantene blijkt dat de haarstructuur erg belangrijk is bij het kiezen van de juiste verzorgingsproducten. Niet alleen bepaalt de haarstructuur hoe het haar valt, maar ook hoe het reageert op verzorgingsproducten. Daarnaast blijkt uit het onderzoek dat drie primaire haarstructuren kunnen worden onderscheiden: normaal tot dik haar, fijn haar en gekleurd haar.

* Onderzoek uitgevoerd door www.OnePoll.com in maart 2011 onder 3,751 vrouwen tussen de 20 en 40 jaar.
95% van de vrouwen is NIET tevreden met de look & feel van hun haar. Uit onderzoek* blijkt dat de keuze van verzorgingsproducten is gebaseerd op de haarstructuur die men DENKT te hebben. Het gebruik van verzorgingsproducten die niet geschikt zijn voor jouw haarstructuur kan resulteren in een very bad hair day.

Top 10 frustraties van Europese vrouwen*
1. Bad hair day 59%
2. Wachten in een lange rij 56%
3. Moeite met in slaap komen 55%
4. Aankomen 55%
5. Een puistje krijgen 46%
6. Ongewenste call centre bellers 36%
7. Geen bereik met je telefoon 32%
8. Make up die afgeeft gedurende de dag 27%
9. Chips in de nagellak 24%
10. Partner die NIET belt! 22%

Pantene Pro-V heeft daarom drie productlijnen die exact op deze drie haartypen zijn afgestemd. Bepaal dus éérst welke producten bij jouw haarstructuur passen, zodat je je haar komende winter optimaal kunt verzorgen en beschermen.
Pantene Pro-V Verzorging & Bescherming voor normaal tot dik haar

Van de drie vastgestelde haarstructuren blijkt normaal tot dik haar het meest voorkomende haartype in Europa. Dit haartype kan twee keer zoveel proteïne als fijn haar bevatten. Hierdoor is het sterker en kan het meer vocht absorberen dan bijvoorbeeld fijn haar. Een nadeel is echter de grotere kans op pluizen.

Pantene Pro-V Verzorging & Bescherming is de lijn die optimaal is afgestemd op de specifieke behoeften van normaal tot dik haar. Pantene Pro-V Verzorging & Bescherming bevat ingrediënten die het afbreken en pluizen van het haar helpen verminderen en zorgen voor stevigheid en souplesse. Deze lijn helpt het haar ook tijdens de natte en koude wintermaanden goed te beschermen zodat het er gezond uitziet. De Pantene Pro-V Verzorging & Bescherming lijn bestaat uit 4 producten: shampoo, conditioner, haarmasker en een hittebeschermende glansspray.

De producten zijn verkrijgbaar bij Kruidvat.

Liv Tyler (normaal tot dik haar), ambassadrice van Pantene:
‘Ik heb door de jaren talloze haarverzorgingsmerken uitgeprobeerd. Pantene is echter mijn favoriet. Het geeft mijn haar altijd, dus ook in de winter, een stralende en gezonde look & feel.’

HET COMPLETE PANTENE PRO-V ASSORTIMENT
Pantene Pro-V Verzorging & Bescherming (voor normaal tot dik haar):

  • shampoo € 4,49*
  • conditioner € 4,49*
  • Glad & Zijdezacht haarmasker € 4,49*
  • hittebeschermende glansspray € 4,49*


Pantene Pro-V Volume & Veerkracht (voor fijn haar):

  • shampoo € 4,49*
  • conditioner € 4,49*
  • 2 minuten glansmasker € 4,49*
  • hittebeschermende glansspray € 4,49*


Pantene Pro-V Protect & Glad (voor gekleurd haar):

  •  shampoo € 4,49*
  • conditioner € 4,49*


* De vermelde prijzen zijn adviesprijzen. De verkoopprijs wordt uitsluitend door de winkelier bepaald.