Menu
Mode

Zomerse musthaves van Vero Moda

Vero Moda kleding is in heel Europa populair onder jonge, modebewuste vrouwen die steeds nieuwe items zoeken om hip en stylish mee voor de dag te komen. Dit merk heeft namelijk eigentijdse ontwerpen die zich perfect lenen voor mixen en matchen. En wat ook niet onbelangrijk is: de kleding vormt geen aanslag op je portemonnee. We bespreken hier enkele items van dit toffe Deense kledingmerk.

Zin in de zomer? Dit zijn fijne basics
Vero Moda heeft een speciale denimlijn met een coole uitstraling. Dus bij dit merk kun je uitstekend terecht voor essentiële basics als een hip jeansrokje, hotpants of een spijkerblouse. Wij zijn bijvoorbeeld erg gecharmeerd van het strakke denim short met speelse vlechtdetails op de zakken. Verder staat ook de lichtblauwe skinny jeans met enkelritsjes op onze wish list: deze broek is mooi zachtblauw van kleur en is gemaakt van comfortabel stretchmateriaal.

Trendy items voor een sprankelende look
De Vero Moda kleding van dit seizoen weerspiegelt de nieuwste trends die in opkomst zijn. Zo zijn blouses en overhemden met korte en lange mouwen helemaal van nu. Kies jij een klassiek wit model of een stoer houthakkershemd? Wij gaan dit seizoen voor de Vero Moda blouse met korte mouw met een all over print in wit-blauw. Deze print is geïnspireerd op de altijd stijlvolle paisley motieven.

Accessoires om hebberig van te worden
Heb je de juiste basics en een trendy blouse gevonden, dan mogen een paar nieuwe zomerschoenen en een elegant schoudertasje uiteraard niet in je garderobe ontbreken. Wat vind je bijvoorbeeld van de suède espadrilles van Vero Moda in een warme hennakleur? Ook heel leuk zijn de crossbody tasjes van suède waarin je al je belangrijke spulletjes veilig bij je draagt. Op Veromoda.nl tref je nog veel meer van dit soort fijne hebbedingen aan.

Voor jonge vrouwen met een eigen stijl
Vero Moda is een merk dat de leukste items heeft als je houdt van bijvoorbeeld denim op denim, de boho trend of een sophisticated stijl. Het modelabel is bovendien een aanrader voor wie regelmatig een nieuwe party of festival outfit nodig heeft. Dankzij de leuke details van de kleding en de mooie afwerking vind je bij dit label altijd wel iets om jouw unieke stijl mee te completeren.