Menu
Wonen

3 Leuke tips voor raamdecoratie inspiratie

Op zoek naar leuke tips voor raamdecoratie? Gordijnen zijn makkelijk, maar niet altijd even gezellig als je ook nog eens naar buiten wilt kijken en lekker van je af wilt kijken. Het is immers bijna zomer en dan is het toch heerlijk dat het zo lang licht is? Je wilt dan lekker van je af kunnen kijken en extra lang genieten van het lange licht.

Lees nu mijn 3 leuke tips voor raamdecoratie inspiratie

1. Plisségordijnen
Bent u op zoek naar een handige, mooie en tijdloze bekleding van uw ramen? Zonwerend en ideaal om inkijk te voorkomen? Dan zijn plissegordijnen van doehetbudget misschien wel de perfecte keus voor uw woning. Deze gordijnen hebben een mooie, strakke uitstraling en u zet de lichtinval en privacy in huis helemaal naar eigen hand.

2. Duette gordijnen
Steeds meer mensen kiezen in huis, met name in de woonkamer, voor duette gordijnen. Deze gordijnen hebben een aantal grote voordelen waar maar weinig raamdecoratie tegenop kan. Zo zijn ze energiebesparend door de unieke honingraatstructuur, onderhoudsarm, isolerend en erg makkelijk om zelf de privacy en lichtinval in huis te bepalen. Ze hebben een prachtige, strakke, uitstraling en zijn te verkrijgen in zowel lichtdoorlatende als verduisterende stoffen.

3. Shutters
Shutters, de Engelse term voor luiken, zijn een steeds populairder wordende vorm van zonwering in huis. Ze hebben een mooie landelijke uitstraling en zorgen voor zonwering en privacy. Denk nu niet direct aan de logge houten panelen die met name in oma’s tijd aan de buitenzijde van ramen werden geplaatst, shutters zijn een soort luxere luiken. Luiken met verstelbare lamellen. Ze springen in het oog en met shutters geeft u uw woning in een mum van tijd een make-over. De luiken zijn afzonderlijke te bedienen en daardoor is er een perfecte zon- en lichtregulatie. Shutters op maat passen prachtig in uw woning als u houdt van privacy, maar wel graag naar buiten kijkt.