5 Dingen die in je sporttas moeten zitten

5 Dingen die in je sporttas moeten zitten

Ten eerste: pluspunten voor jou dat je überhaupt een sporttas hebt, je geeft om je lichaam en je dit artikel leest. Goed zo! Laten we eerlijk zijn, een goede training laat je gewoon geweldig voelen. Maar er is niets zo vervelend dan vlak voor of na je training de winkel in moeten, om iets belangrijks te halen wat je vergeten was. Daarom, 7 dingen die in je sporttas moeten zitten als je gaat trainen!

1. Gezichtsreinigingsdoekjes
Reinigingsdoekjes (ook wel make-up doekjes genoemd) zijn heel handig voor zowel voor het training als erna. Je wilt niet natuurlijk niet degene zijn waarbij de mascara helemaal is uitgelopen op de loopband.

2. Anti transparant spray
Een anti transparant spray is anders dan een deodorant. Natuurlijk is het ook handig om een deodorant mee te nemen, dat hoeven we je vast niet uit te leggen. Een anti transparant spray zorgt ervoor dat je minder en niet zo snel zweet (ja het werkt echt!), een deodorant daar in tegen vervangt alleen de zweet geur.

3. Droog shampoo
Doordat je zweet word je hoofdhuid ook vettig tijdens het trainen. Een droog shampoo is een perfecte oplossing hiervoor. Een paar keer sprayen en binnen no time ziet je haar eruit alsof het net gewassen is!

4. Lip balsem
Je lippen worden snel droog doordat je ze vochtig maakt met je tong. Dit gebeurt mij vaak tijdens het trainen. Dan is er niets vervelender als je geen lip balsem bij je hebt. Koop er eentje die hydraterend is en stop het in je tas!

5. Lichaamsspray
In de winkel wordt het meestal verkocht onder de naam ‘body spray’. Het is een spray die je gewoon over je hele lichaam kan sprayen. Het laat je weer heerlijk ruiken en hydrateert je huid.

6. Bonus: andere handige spullen
Misschien een beetje voor de hand liggend, maar soms denk je er gewoon niet aan of vergeet je het. Een extra topje, een handdoek, sokken en, oh ja, water!

Met al deze dingen in je sporttas, heb je geen excuus meer om niet snel even de sportschool in te duiken. Het is weekend en dus genoeg tijd om te werken aan jouw zomerfiguur!