7 Kledingstukken die je niet meer kan dragen na je 30e

7 Kledingstukken die je niet meer kan dragen na je 30e

Als je de 30 hebt bereikt wordt er wel van je verwacht dat je er meer volwassen bijloopt. Er zijn dan een bepaalde dingen die je gewoon niet meer kan dragen. Hier zijn 7 kledingstukken die je na je 30e niet meer zou moeten dragen.

1. T-shirts met overdreven opvallende prints. Kom op, je bent niet meer 12.

2. Ultra lage heup broeken. We herinneren ons allemaal die tijd van Britney Spears met haar inspirerende lage heup broeken, waarbij bijna je achterste te zien is. Gooi ze gerust weg nu je 30 bent.

3. Dat ene sollicitatie outfit die je droeg toen je 20 was.

4. Je oude mini rokjes. Eerlijk is eerlijk, vroeger waren ze ontzettend hip! Maar die tijd is lang, lang voorbij. Draag in plaats van een mini rokje een rok tot aan je knieën, het ziet er super chique uit!

5. We hebben allemaal een bepaalde kledingstuk die we eigenlijk niet echt passen, maar ons zelf er toch in proppen. Maar wanneer je 30 en ouder bent, is het tijd om meer eerlijk met jezelf te zijn. Als je iets niet past, gooi het weg, of bewaar het als je plannen hebt om af te vallen. Winkel leuke outfits die je wel gewoon past!

6. Je legging, behalve als ze gemaakt zijn voor het sporten, en je ze ook alleen echt gebruikt tijdens het sporten. Anders, moet je ze niet dragen.

7. Die oude kapotte sneakers. We snappen het, je oude sneakers waar je vele jaren van alles mee hebt beleefd en het nu een emotionele waarde heeft. Maar je bent nu volwassen genoeg om toch afstand van te nemen.