Grote Cupmaat? Hoe vind je een bikini?

Grote Cupmaat? Hoe vind je een bikini?

Veel vrouwen hebben een grote cupmaat. Echter in de meeste winkels is het niet eenvoudig een leuke bikini te vinden. Gelukkig is er met de komst van het internet steeds meer keuze. Voor sommige vrouwen is het nog een drempel om een bikini online te kopen, maar ben je eenmaal over die drempel heen dan is er volop keuze en zijn er voldoende mogelijkheden.

Speciale websites
Op de site bikini grote cupmaat kun je inspiratie opdoen over welke merken er voor vrouwen met een grote cupmaat zijn. Bekende merken voor deze doelgroep zijn bijvoorbeeld Freya en Panache. Deze merken bieden ook lingerie in grote cupmaten en zijn beide afkomstig uit Engeland. Deze merken zijn ook volop te krijgen in Nederland bij diverse gespecialiseerde webwinkels.

Bandeau Bikini
Heb je grotere borsten dan hoef je niet langer met een standaard bikini of badpak de zomer in. Zeer populair dit jaar is een bandeau bikini van het merk Panache. Vrouwen zijn nog wel eens bang dat met grotere borsten een bandeau bikini niet blijft zitten. Maar weest gerust, het kan echt!